ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η πανέμορφη ντρίμπλα και ασίστ του 17χρονου Μιχάλα στο 0-2 - Η κίνηση του Ευαγόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
SERIE A’-28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 0-1
Διπλό τίτλου στη Νάπολη για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» κέρδισαν στην έδρα των «παρτενοπέι» με 1-0, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας (με ένα ματς περισσότερο από την Ίντερ) κι έκαναν άλμα τίτλου. Στο -3 πλέον η Νάπολι από τη Μίλαν και στο -1 από την Ίντερ που έχει ματς λιγότερο.
Το ματς ξεκίνησε καλύτερα στο 2ο μέρος και στο 49’ ο Καλάμπρια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ζιρού έβαλε την προβολή από κοντά κι έκανε το 0-1.
Στο 52’ ο Οσιμέν άλλαξε όμορφα με τον Ντι Λορέντσο και πλάσαρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μενιάν μπλόκαρε και στο 55’ ο Μπενασέρ έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή με τον Οσπίνα να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Ζιρού πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τόμορι τη δεύτερη αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε και στο 76’ ο Ουνάς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο έξω, όπως κι εκείνο του Λοσάνο στο 83’. Δύο λεπτά μετά, ο Οσιμέν πάτησε περιοχή από δεξιά και από δύσκολη γωνία έκανε το σουτ αλλά ο Μενιάν έδιωξε και στην κόντρα ο Ερναντές έκανε το σουτ από αριστερά και είδε τον Οσπίνα να βγάζει δύσκολα.
Στο 90+4' η Μίλαν έφυγε στη κόντρα, ο Ιμπραΐμοβιτς έβγαλε κάθετα στον Ερναντές που έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σαλεμάκερς πλάσαρε ολομόναχος από το πέναλτι αλλά είδε τον Οσπίνα να σώζει εντυπωσιακά.
ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ραχμάνι, Μάιο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Φαμπιάν Ρουίθ (76’ Μέρτενς), Λομπότκα (82’ Ανγκισά), Πολιτάνο (67’ Ουνάς), Ζιελίνσκι (82’ Λοσάνο), Ινσίνιε (67’ Ελμάς), Οσιμέν
ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Ερναντές, Τόμορι, Καλουλού, Καλάμπρια (80’ Φλορέντσι), Μπενασέρ, Τονάλι (68’ Κρούνιτς), Μεσίας (80’ Σαλεμάκερς), Κεσί, Λεάο (89’ Ιμπραΐμοβιτς), Ζιρού (68’ Ρέμπιτς)
Πηγή: www.aek365.org