Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαχ, ξεκίνησε μαθήματα αγγλικών σύμφωνα με τη Sportsmail, ώστε να διασφαλίσει ένα καλό επίπεδο γλώσσα πριν μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει εδώ και καιρό τη διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων προπονητών για τη νέα σεζόν, με τον Έρικ τεν Χαχ να έχει το προβάδισμα, δεδομένου ότι έχει μετατρέψει τον Άγιαξ σε μία από τις καλύτερες επιθετικές και αμυντικές μηχανές στην Ευρώπη, όπως απέδειξε και στους ομίλους του Champions League.
Η παραμονή του Ραλφ Ράνγκινγκ στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων είναι προσωρινή και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο σύλλογος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τις συζητήσεις με τον 52χρονο τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail ο Τεν Χαχ έχει ενημερώσει την ολλανδική ομάδα ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα αγγλικών. Ο Ολλανδός θέλει να γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα πριν αναλάβει τη Γιουνάιτεντ, ως εκ τούτου άρχισε την προετοιμασία του.
sport24.gr
Η Πάφος είναι πανέτοιμη ενόψει του αυριανού πρώτου ιστορικού αγώνα στο League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ για την 1η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο "Γ. Καραϊσκάκης".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 21:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την Πάφο στο Champions League, με τον Ροντινέι να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
BEST OF THEMASPORTS