Η Σέλτικ επικράτησε 2-0 της Σεντ Μίρεν και η Ρέιντζερς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σεντ Μίρεν στην 29η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με άνετες νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα οι Σέλτικ και Ρέιντζερς.
Οι Κέλτες επικράτησαν 2-0 της Σεντ Μίρεν και συνεχίζουν την προέλαση, τρεις βαθμούς πάνω από την ομάδα της Γλασκώβης. Ο Κάρτερ Βίκερς άνοιξε το σκορ στο 55' και ο ΜακΓκρέγκορ διπλασίασε τα τέρματα στο 81'.
Η Ρέιντζερς, από τη μεριά της, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σεντ Τζόνστον και επέστρεψε στις νίκες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Καμαρά στο τρίτο μόλις λεπτό.
Η Λίβινγκστον με ανατροπή επικράτησε 2-1 της Νταντί Γιουνάιτεντ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Χιμπέρνιαν υποχώρησε στην πέμπτη θέση μένοντας στο 0-0 με την ουραγό Ντανί.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 2/3
Σέλτικ-Σεντ Μίρεν 2-0
(55' Κάρτερ Βίκερς, 81' ΜακΓκρέγκορ)
Νταντί-Χιμπέρνιαν 0-0
Χαρτς-Αμπερντίν 2-0
(38' Σούταρ, 60' Κίνγκσλεϊ)
Λίβινγκστον-νταντί Γιουνάιτεντ 2-1
(23' Πίτμαν, 83' αυτ. Έντουαρντς – 2' Σμιθ)
Μάδεργουελ-Ρος Κάουντι 0-1
(15' πεν. Ουνγκμπό)
Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς 0-1
(3' Καμαρά)
sport-fm.gr
Η Εθνική μας ομάδα έπαιξε πολλές φορές με την Εθνική Ρουμανίας αλλά επίσημη νίκη δεν πήρε ποτέ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 11:39
Με μία δήλωση του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος σε όλες τις φημολογίες για το μέλλον του, τονίζοντας ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ.
09/06 @ 09:45
Τραγωδία σημειώθηκε στον μεγάλο τελικό του Nations League, όταν οπαδός έπεσε από ύψος 8 μέτρων, προσγειώθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, απεβίωσε...
09/06 @ 09:00
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκινήθηκε μετά τον τίτλο του Nations League με την Πορτογαλία, μιλώντας για το μέλλον του και αποθεώνοντας τον νεαρό Λαμίν Γιαμάλ
09/06 @ 00:50
Σε ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 2-2 στην κανονική του διάρκεια και παράταση και οδηγήθηκε στα πέναλτι, η αλάνθαστη στη ρωσική ρουλέτα Πορτογαλία επιβλήθηκε με 5-3 της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ισπανίας, για να κατακτήσει το Nations League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
08/06 @ 23:00
Όμορφο στιγμιότυπο από το ΣΕΦ, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να πηγαίνει στον πάγκο του Ολυμπιακού για να τσεκάρει την κατάσταση του τραυματία Σάσα Βεζένκοφ!
08/06 @ 22:46
Ο Κώστας Σλούκας χρεώθηκε με τρίτο προσωπικό του φάουλ στη δεύτερη περίοδο, εκφράζοντας την αγανάκτησή του προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού.
BEST OF THEMASPORTS