Ο στόπερ της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο επιτέθηκε μέσω Instagram στον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα, κατηγορώντας τον με βαριές κουβέντες για την σιωπή που τηρεί ο ίδιος με τους συμπαίκτες του από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ευθεία επίθεση με βρισιές και βαριές κουβέντες εξαπέλυσε ο Βιτάλι Μικολένκο προς τον Αρτέμ Τζιούμπα. Ο 23χρονος Ουκρανός στόπερ της Έβερτον έβαλε στο στόχαστρο τον βετεράνο φορ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, με αφορμή την σιωπηρή στάση που διατηρεί αυτός και οι διεθνείς συμπαίκτες του όσο οι Ουκρανοί πολίτες χάνουν τις ζωές τους μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα.
Με ανάρτησή του στα stories του Instagram, ο Μικολένκο απασφάλισε χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις προς τον Τζιούμπα, λέγοντας πως «θα ζήσεις κλειδωμένος στο μπουντρούμι σου για όλη τη ζωή σου και τη ζωή των παιδιών σου:
«Όσο εσύ π@@@ και οι σκ@@@κέφαλοι συμπαίκτες σου παραμένετε σιωπηλοί, ειρηνικοί πολίτες σκοτώνονται στην Ουκρανία. Θα είσαι κλειδωμένος στο μπουντρούμι σου για όλη τη ζωή σου και κυρίως για όλη τη ζωή των παιδιών σου. Και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Υπέρβαση... αγνοείται για την Εθνική Κύπρου των Ανδρών, η οποία αν και είχε καλή παρουσία απέναντι στη Ρουμανία, κυρίως ανασταλτικά, ηττήθηκε με 2-0 και γνώρισε τη 2η ήττα της στους τρεις αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής, στην προκριματική φάση του Mundial 2026 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/06 @ 00:00
Ο Χάνσι Φλικ έχει νέα όπλα στη φαρέτρα του! Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει αθόρυβα νέα παιχτάρα α λα Γιαμάλ!
12/06 @ 23:50
Ο 51χρονος προπονητής της Μπρέντφορντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο των Σπερς.
12/06 @ 23:10
O Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ποσό που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει ποσοστό μεταπώλησης - Ο παίκτης υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο - Ο ρόλος του μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ρεκόρ του Κώστα Μανωλά που «σπάει».
12/06 @ 21:44
Οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ακόμη έναν λόγο για να μην συγχωρήσουν ποτέ τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.
12/06 @ 21:32
Μέσα στους πολλούς μεταγραφικούς στόχους υπάρχει και ένας κοινός για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.
12/06 @ 20:36
Ιδιαίτερη στιγμή για τον Ανδρόνικο Κακουλλή ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Άντρια Ζαντή.
BEST OF THEMASPORTS