Γιάννης ΙωάννουΝέα ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, αναμένεται να ανακοινώσει η ΚΟΠ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου επίσκεψη στην Κύπρο του Ισραηλινού Προέδρου, Ιτσχάκ Χέρτζογκ, θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε την ΚΟΠ ότι αδυνατεί να αστυνομεύσει τον συγκεκριμένο αγώνα που θεωρείται "υψηλού κινδύνου".
Πλέον, η μπάλα είναι στα... χέρια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η οποία αναμένεται στην επόμενη συνεδρία της, να ανακοινώσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Λεμεσιανού ντέρμπι.
Σημειώνουμε ότι στις 2 Μαρτίου είναι προγραμματισμένος και ο επαναληπτικός ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και την ΑΕΚ στο "Μακάρειο", όμως το συγκεκριμένο ματς δεν επηρεάζεται, αφού η αστυνομία δεν το θεωρεί υψηλού κινδύνου.
Ο μάνατζερ του Κέρτις Τζούνιορ είπε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ομόνοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 13:56
Η ΚΟΠ δημοσιεύει την Προκήρυξη του Κυπέλλου Coca - Cola 2025-2026.
10/06 @ 17:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Έκανε αναφορά στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο.
25/05 @ 10:48
Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.
25/05 @ 10:32
Η Πάφος, αλλά και δύο ακόμα ομάδες της εξάδας, ο Άρης και ο ΑΠΟΕΛ, έδωσαν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου.
24/05 @ 21:58
Μετά από ένα... τραγικό 90λεπτο χωρίς καμία ευκαιρία (!), ΑΕΚ και Πάφος έμειναν στο 0-0 στον τελικό του κυπέλλου και οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.
24/05 @ 23:35
Δείτε τι δήλωσε στον Alpha Κύπρου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο.
BEST OF THEMASPORTS