Πέρασε και από την έδρα της Μορεϊρένσε η Πόρτο. Νίκη με 1-0 για τους «δράκους» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Primeira Liga και τώρα… τελικός.
Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάιο είναι ούτως ή άλλως στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά διατήρησε το +6 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Εβανίλσον στο 40ο λεπτό, πλασάροντας από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής έπειτα από γύρισμα του Ταρεμί.
Πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τη Λάτσιο για την προκριματική φάση των «16» του Europa League, στο οποίο καλείται να προστατέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες. Ο Γκρούγιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο 79ο λεπτό (η πρώτη στο 71’), ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Βιτόρια είδε δύο κίτρινες με απόσταση λίγων δευτερολέπτων στο 84’.
Πλέον, η Πόρτο είναι αήττητη για 51 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2020, με 3-2 από την Πάκος Φερέιρα.
Διέρρευσε νωρίς το απόγευμα χθες, ότι η αστυνομία έστειλε επιστολή, όπου συστήνει στην ΚΟΠ, να μην μετακινηθούν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και ΑΕΛ – Ανόρθωση.
Η επιστροφή του Νεϊμάρ στη Σάντος σφραγίστηκε οριστικά τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/02), καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας μετά από 12 χρόνια, έκανε... τα δικά του και έλαβε το βραβείο του MVP κόντρα στην Μποταφόγκο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται 40 ετών και στο Ριάντ, οι Σαουδάραβες βρήκαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να του ευχηθούν χρόνια πολλά, με μία τεράστια και εντυπωσιακή γυάλινη σφαίρα σε κεντρικό σημείο του Ριάντ!