Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας που ήταν παρών στη σημερινή (18/02) κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, ρωτήθηκε σε κάποια φάση για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών για τους αγώνες της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η απάντηση του ήταν κάπως... διπλωματική, αφού απέφυγε να απαντήσει ευθέως, όμως από τα λεγόμενα του έγινε αντιληπτό πως πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι τα ματς των πλέι-οφ και πλέι-άουτ να σφυρίξουν Κύπριοι διαιτητές, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών σε κάποια ματς αν κριθεί απαραίτητο, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στον Μάζιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι καθαρά θέμα του αρχιδιαιτητή να κρίνει για τους διαιτητές που θα έχει στα πλέι-οφ. Κάποιες χώρες, όπως μου είπε ο κύριος Μάζιτς, που μας έχουν βοηθήσει στο VAR και με διαιτητές έχουν προβλήματα. Η μόνη χώρα που μέχρι σήμερα μας τροφοδοτεί με βαρίστες είναι η Πορτογαλία και κάποιες φορές η Ιταλία. Η προσπάθεια μας είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και εάν αποφασίσει ο αρχιδιαιτητής να ενισχύσει τους Κύπριους διαιτητές θα γίνει. Εμείς θέλουμε να μην έχουμε λάθη που θα αλλάξουν τη βαθμολογία. Θέλω να είμαι ειλικρινής, είχαμε προβλήματα, όμως θεωρώ πως με τους νέους διαιτητές είμαστε σε καλύτερο δρόμο και υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να προστατεύσουμε τους νέους διαιτητές για να έχει ελπίδα η Κυπριακή διαιτησία. Πάντα θα είναι προσωρινή λύση οι ξένοι».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κούρσα για τρεις!-ThemaSports
01/05 @ 10:20

Κούρσα για τρεις!

Μεγάλη μάχη για τον πρώτο σκόρερ στον δεύτερο όμιλο

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;-ThemaSports
29/04 @ 15:30

Τον ρώτησε για Γκαγιέγο;

Τσάβι Ρόκα και Αντόνιο Πριέτο τα είπαν για λίγο χθες, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...-ThemaSports
29/04 @ 21:38

ΠΑΡΑΜΟΝΗ για Καρμιώτισσα, «ΕΠΕΣΕ» η Δόξα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ