Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο ΓΣΠ η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και ΑΕΛ/Απόλλων-Ομόνοια.

Οι πιο επαναληπτικοί αγώνες ΑΕΛ-Απόλλων και ΑΕΚ-ΠΑΕΕΚ όπως έχει ανακοινωθεί προγραμματίστηκαν για την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Όλα τα ζευγάρια:

Νικητής ΑΕΛ-Απόλλων - Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση

Εθνικός Άχνας - ΕΝΠ

Νικητής ΠΑΕΕΚ-ΑΕΚ - Ονήσιλος

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ήταν παρών στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola.

"Οι διοργανώσεις του Κυπέλλου Coca - Cola και του Πρωταθλήματος Cyta μπαίνουν σε καθοριστική φάση και έχουμε όλη υποχρέωση με τις δηλώσεις και τις πράξεις μας να τις προστατεύουμε", ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ. Κούμας. 

Αναλυτικά η ομιλία του Προέδρου της ΚΟΠ:

Κυρίες και κύριοι
Σας καλωσορίζω στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola. Ιδιαίτερο καλωσόρισμα απευθύνω στην εκπρόσωπο της χορηγού εταιρείας, την Κάλια Πατσιά.

Με κάθε ευκαιρία, ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην  Coca – Cola η οποία από το 1962, δηλαδή εδώ και 60 χρόνια,  είναι χορηγός της διοργάνωσης και έχει συνδέσει το όνομα της με το Κύπελλο Κύπρου. Οι ευχαριστίες αυτές δεν είναι καθόλου τυπικές, αλλά απόλυτα εγκάρδιες. Άλλωστε, η σχέση της ΚΟΠ με την Coca – Cola, έχει προ πολλού ξεπεράσει την απλή χορηγική σχέση και έχει εξελιχθεί σε μια σχέση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης, η οποία είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Το Κύπελλο Κύπρου Coca - Cola είναι μια ιστορική διοργάνωση με μεγάλο κύρος και μεγάλη σημασία η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και αποτελεί σημείο αναφοράς. Η κατάκτηση του, συνεπάγεται με συμμετοχή στο  Europa League, κάτι που δίνει ισχυρά κίνητρα σε όλες τις ομάδες.

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Σωματείων
Μπορώ να αντιληφθώ την αγωνία σας αναμένοντας να μάθετε τον αντίπαλο σας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola. Για αυτό και δεν θα μακρηγορήσω.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες σας. Εύχομαι να δούμε θεαματικούς και αμφίρροπους αγώνες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Τόσο το Πρωτάθλημα Cyta όσο και το Κύπελλο Coca - Cola μπαίνουν σε καθοριστική φάση. Οι διοργανώσεις μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και ενδιαφέρουσες.  Έχουμε όλοι υποχρέωση,  μέσω των δηλώσεων αλλά και των πράξεων μας να τις προστατεύσουμε και να αφήσουμε το φίλαθλο κοινό να τις χαρεί, χωρίς να βάζουμε νερό στο μύλο της προκατάληψης και του φανατισμού.

Αγαπητοί φίλοι
Οι πρόσφατες χαλαρώσεις των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, επιτρέπουν πλέον αυξημένη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Όμως, πρέπει να έχουμε όλη η υπόψη μας πως η Πανδημία δεν έχει τελειώσει και πως, ως ομάδες και ως φίλαθλοι, πρέπει να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα.

Σας ευχαριστώ.

To LIVE:

11:19: Αρχίζει η διαδικασία της κλήρωσης - Ανακατεύονται τα μπαλάκια

Κάλια Πατσιά: «Θα ήθελα κι εγώ να σας καλωσορίσω. Ιδιαίτερη χρονιά γιατί φέτος γιορτάζουμε τα 60 χρόνια. Η συνεργασία αυτή με την ΚΟΠ είναι η μακροβιότερη στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε θερμά την ΚΟΠ για την άριστη συνεργασία αλλά και τις ομάδες. Η Coca-Cola συνέδεσε το όνομα της με το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Κούμας: «Σας καλωσορίζω στην κλήρωση. Ιδιαίτερο καλωσόρισμα στην εκπρόσωπο της Coca-Cola, Κάλια Σατσιά. Η Coca-cola έχει συνδέσει το όνομα της με τον θεσμό του Κυπέλλου. Το Κύπελλο Coca-cola είναι μια ιστορική διοργάνωση και αποτελεί σημείο αναφοράς. Η κατάκτηση δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα λιγκ και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο μπαίνουν σε κρίσιμη καμπή και έχουμε υποχρέωση όλοι να μην δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα».

11:06 - Αρχίζει η διαδικασία

Στο πάνελ θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας όπως επίσης και εκπρόσωπος της Coca-Cola, η Κάλια Πατσιά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλέπει τον τελικό στο Δασάκι ο «Πούρσα» - Δίπλα του το... «τανκ»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
25/04 @ 19:17

Βλέπει τον τελικό στο Δασάκι ο «Πούρσα» - Δίπλα του το... «τανκ»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Δασάκι βρίσκεται ο Ελλαδίτης προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος παρακολουθεί τον τελικό κυπέλλου Κ-19 ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΠ.

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ Κ19, λύγισε στην παράταση την αξιόμαχη ΕΝΠ με 4-2-ThemaSports
25/04 @ 21:40

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ Κ19, λύγισε στην παράταση την αξιόμαχη ΕΝΠ με 4-2

Η ομάδα Κ19 του ΑΠΟΕΛ επικράτησε απόψε στο Δασάκι της αντίστοιχης ομάδας της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση και κατέκτησε το κύπελλο!

Στις 20:00 ο τελικός - Tα εισιτήρια για κάθε ομάδα-ThemaSports
25/04 @ 13:35

Στις 20:00 ο τελικός - Tα εισιτήρια για κάθε ομάδα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola περιόδου 2023 - 2024.

Κούρης-Σπάρτακος διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
24/04 @ 09:00

Κούρης-Σπάρτακος διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών

Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου διεκδικούν σήμερα το τρόπαιο του Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών.

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει», τονίζει ο προπονητής του Σπάρτακου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:00

«Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος να κερδίσει», τονίζει ο προπονητής του Σπάρτακου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σπάρτακος Κιτίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών και μετά την ιστορική άνοδο του στη Β' Κατηγορία, στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου του Κυπέλλου.

«Να απολαύσουμε τη μεγάλη γιορτή», δηλώνει ο προπονητής του Κούρη Ερήμης ενόψει τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 14:48

«Να απολαύσουμε τη μεγάλη γιορτή», δηλώνει ο προπονητής του Κούρη Ερήμης ενόψει τελικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορική πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola Γ' Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ για τον Κούρη Ερήμης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ