Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του εξ αναβολής ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι περήφανος για τους παίκτες μoυ. Είχαμε πλάνο στο παιχνίδι και πιστεύω ότι το εκτελέσαμε όσο καλύτερα γίνεται και αυτοί που άρχισαν και αυτοί που τελείωσαν το παιχνίδι, τα πήγαν πολύ καλά. Είναι μεγάλη ομάδα το ΑΠΟΕΛ, δεχθήκαμε πίεση, αντέξαμε και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό που μετράει είναι ότι ο κόσμος που ήρθε από τη Λάρνακα έφυγε χαρούμενος. Να κερδίζεις το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία δεν είναι εύκολο. Είχαμε ένα σερί αποτελεσμάτων πολύ καλό και είμαι χαρούμενος που δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, βάθος και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».
Για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα αυτή η νίκη: «Πάντα όταν κερδίζεις ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, είναι σημαντικό. Δεν παίρνεις μόνο τρεις βαθμούς, αλλά και ψυχολογία. Είναι σημαντικό και δύσκολο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική, αλλά αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».
Για τον Χρυσοστόμου: «Αρχίσαμε με τέσσερις Κύπριους παίκτες και τελειώσαμε με εφτά. Έπαιξαν όλα τα παιδιά καλά. Δεν μας νοιάζει η υπηκοότητα του κάθε παίκτη, αν είναι καλός θα παίξει. Είναι πάρα πολύ ουσιαστικός ο Χρυσοστόμου, στο προηγούμενο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά είναι σημαντικό που έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν την ομάδα».
Για το πως ήρθε η νίκη: «Είχαμε πει από την αρχή ότι το ΑΠΟΕΛ θα μπει δυνατά, πίεσε στην αρχή, αλλά κάναμε μετά 2-3 ευκαιρίες και βάλαμε ένα ωραίο γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο μας έβαλε πίεση το ΑΠΟΕΛ, αλλά κάναμε κάποιες αλλαγές, βάλαμε το δεύτερο γκολ και μετά και την αποβολή, έγινε πιο εύκολο το έργο μας».
Πριν καμιά εβδομάδα, ο εκπρόσωπος τύπου Νικόλας Λεβέντης, είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική εκπομπή, ότι σε γενικές γραμμές είχαν συμφωνήσει με την Ομόνοια, αλλά η μπάλα ήταν στα πόδια του Στεπίνσκι, αν θα μετακόμιζε στην ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 10:34
Η Ανόρθωση ζήτησε νέα οικονομική βοήθεια από τον κόσμο και οι Ανορθωσιάτες δηλώνουν ξανά βροντερό παρόν
19/09 @ 10:25
Με γραπτή δήλωση ο Τιμούρ Κετσπάγια συγκίνησε με το μήνυμα στήριξης που ζήτησε από τον κόσμο της Ανόρθωσης
18/09 @ 23:40
Ένα μήνυμα που δέχθηκε στο κινητό του μοιράστηκε στα σόσιαλ ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Πραστίτης.
18/09 @ 15:00
Ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο κάνει η Ανόρθωση για να σώσει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο
18/09 @ 11:35
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε δηλώσεις η εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου
18/09 @ 10:33
Ο Χρίστος Κασσιανός μίλησε στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ για όλα όσα συμβαίνουν στην Ανόρθωση
BEST OF THEMASPORTS