Γίνεται συζήτηση για το πέναλτι που… έδωσε ο Νικόλας Νεοκλέους, το οποίο αξιοποίησε ο Κβιλιτάια. Εν τέλει αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει άλλο ένα τρίποντο ο ΑΠΟΕΛ και ν'… αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το έβλεπα το ματσάκιον στο σπίτι. Τη στιγμή που… ο Κύπριος ρεφ, ειδοποιήθηκε από τον Πορτογάλο Var-ίστα να πάει να δει την φάση στην οθόνη, αμέσως σκέφτηκα… «αποκλείεται να μην το δώσει».

Όχι γιατί ήταν ο ορισμός του πέναλτι, αλλά τον «εγκλώβισε» ο ξένος διαιτητής. Ούτε πέναλτι – φάντασμα ήταν, για να μην παρεξηγηθώ. Μια επαφή υπήρξε μεταξύ των δυο παιχτών, απλώς κλήθηκε ο Νεοκλέους, να μπει στο «τρυπάκι» να αποφασίσει, αν θα δείξει την άσπρη βούλα ή όχι…

Πληροφορία της στήλης, λέει, ότι σε πραγματικό χρόνο, είχε αντίληψη της φάσης κι έκρινε ότι δεν ήταν παράβαση.

Μην μου πείτε, ότι ο Νεοκλέους, δεν επηρεάστηκε από την… δύναμη της έδρας. Θα συνέβαινε τούτο, αν είχε κληθεί να λάβει μια τέτοια απόφαση, αν για παράδειγμα έπαιζε η Ομόνοια με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Όποιος πει ότι ήταν εντελώς… ανύπαρκτο το πέναλτι, το αντιμετωπίζει καθαρά «συμφεροντολογικά» το πράγμα. Εννοώ, αυτούς που ήθελαν ή προτιμούσαν να μην νικήσει ο ΑΠΟΕΛ... 

Π.Χ. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης… -ThemaSports
19/04 @ 08:42

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Ληγκ, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Έπιασε τρία πέναλτι στην… ρωσική ρουλέτα, βάζοντας την υπογραφή του, στην τεράστια επιτυχία των ερυθρολεύκων μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ThemaSports
17/04 @ 22:20

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Όπως είναι λογικό στον Απόλλωνας επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την Πάφο στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΠΡΩΤΟΣ!-ThemaSports
17/04 @ 22:17

ΠΡΩΤΟΣ!

Πρώτος ιστορικός τελικός κυπέλλου για την Πάφο που θα κυνηγήσει το πρώτο της τίτλο!

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...-ThemaSports
17/04 @ 22:06

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...

Οι οπαδοί του Απόλλωνα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς κόντρα στην Πάφο.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ-ThemaSports
17/04 @ 22:05

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

Πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές της Πάφου για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

ΛΥΓΙΣΑΝ-ThemaSports
17/04 @ 22:03

ΛΥΓΙΣΑΝ

Λύγισαν με το τέλος του ματς στην Λεμεσό οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ