Με τον τίτλο στη κατοχή τους τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παίζοντας εξαιρετικά καλά και μακριά από το άγχος της επιτυχίας κατάφεραν και ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, αλλά και τις δυνατότητες τους κερδίζοντας εύκολα την αντίπαλο ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου με 0-3 σετ (11-25, 5-25, 11-25), σε ένα παιγνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας -κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση - σε αντίθεση με το Τεχνολογικό που έχει ακόμη ένα για το φετινό πρωτάθλημα, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να πανηγυρίζει και μαθηματικά ακόμη ένα σπουδαίο τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για άλλη μία φορά τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πιστοποίησαν γιατί παραμένουν πάντα στα ψηλά αφού ανεξάρτητα από τον αντίπαλο αγωνίστηκαν σε όλα τα παιγνίδια με πάθος και αγωνιστική πειθαρχία και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3-1

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια που αν και δεν είχε οποιαδήποτε βαθμολογική σημασία οι αθλήτριες και των δύο ομάδων έπαιξαν εξαιρετικό βόλεϊ και έδωσαν μεγάλες μάχες σε όλα τα σετ αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού οι αγώνες του οποίου ανεξάρτητα βαθμολογικής σημασίας έχουν τον δικό τους δυναμισμό και ενδιαφέρον .

Τα πρώτα δύο σετ ανήκαν στα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου τα οποία κέρδισαν μετά από ένα συγκλονιστικό παιγνίδι δύσκολα με 25-19 και 25-18.

Η απάντηση από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ήρθε στο τρίτο σετ και αφού διόρθωσε κάποια λάθη στην υποδοχή δίδοντας της έτσι έχτρα πόντους στην πορεία κερδίζοντας με το ίδιο νόμισμα τους αντιπάλους με 18-25.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προ του φάσματος να χάσει το προβάδισμα και μαζί και το ψυχολογικό πλεονέκτημα που είχε ,μπήκε στο 4ο σετ με διαθέσεις νίκης διόρθωσε με

την σειρά του τα αμυντικά του λάθη και μετά από ένα πραγματικά συγκλονιστικό σετ κατάφερε να φύγει νικητής με 3-1 κερδίζοντας και το τελευταίο σετ με 25-21.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιγνίδι του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο θα αντιμετωπίσει σε ένα τελευταίο παιγνίδι για την φετινή σαιζόν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες Αγώνες Νικες Ήττες ΣΕΤ Βαθμοί

1. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6 6 0 18-2 18

2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 6 5 1 14-7 15

3. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5 1 4 4-14 2

4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 5 0 5 2-15 1

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση-ThemaSports
16/05 @ 21:15

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Ένωση - Αναγέννηση

Σημαντική απόφαση πήραν τα μέλη της ΕΝΠ στην έκτακτη γενική συνέλευση

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ