Ο Καταλά μίλησε για τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από παιχνίδι είχε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά όλα όσα είπε...

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ωραίο για εμάς να πάμε και να έχουμε μια ανταγωνιστική εικόνα. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει αυτοπεποίθηση αλλά πάμε κι εμείς με αυτοπεποίθηση. Θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και πάμε για όλα Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ωραίο για εμάς να πάμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αυτοπεποίθηση, αλλά εμείς πάμε με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και πάμε να τα δώσουμε όλα στο ντέρμπι».

Όσο αφορά τον Τρισκόφσκι, αν αποδίδει καλύτερα στην κορυφή της επίθεσης, αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές και γιατί η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος έχει μόλις δύο γκολ τα τελευταία παιχνίδια;

«Η θέση που επιλέγουμε να αγωνίζεται ο Ιβάν, σαν δεύτερος επιθετικός έχει ευκαιρίες. Στον Α’ γύρο πέτυχε οχτώ γκολ. Έχει ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια. Μας λείπει η αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα μπροστά. Αναφερόμενος στον Ιβάν θα πω ότι θα επανέλθει στα γκολ γιατί είναι παίκτης που βρίσκει ευκαιρίες. Γενικότερα για το επιθετικό κομμάτι, μας έλειψε η αποφασιστικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία. Δεν είχαμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. Κόντρα σε ομάδες που μας περίμεναν πίσω, συναντήσαμε περισσότερα προβλήματα. Προσπαθούμε μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις και μπορούμε να το αλλάξουμε».

Για το αν είναι καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ; 

«Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε την Δευτέρα και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Αν κερδίσουμε δεν θα είναι κάτι εκπληκτικό, αν δεν κερδίσουμε δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Είναι μεγάλη πρόκληση, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και σαν λιοντάρια μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς μπορεί να υπάρξει βελτίωση;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει προσπαθείς και να βρίσκεις λύσεις. Δεν είναι θέμα συστήματος και παιχνιδιού, είναι περισσότερο θέμα δικό μας. Πρέπει εμείς να βελτιωθούμε, να βρούμε άλλους τρόπους για να φτάσουμε στο γκολ».

Για το αν νιώθει πίεση για την θέση του;

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Εμένα η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Το μόνο που με απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι».

Το κλειδί για το καλό αποτέλεσμα ενόψει ΑΠΟΕΛ…

«Το κλειδί είναι να είμαστε γενναίοι. Να έχουμε πίστη στην ομάδα μας και να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Να δείξουμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι και το καλοκαίρι είχε παρόμοιο πρόβλημα με συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ…

«Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα όπως και στο ξεκίνημα της σεζόν. Να είμαστε πιο επιθετικοί πιο γρήγοροι και πιο αποφασιστικοί. Στο τελευταίο διάστημα δεν φτιάχνουμε τόσο πολλές ευκαιρίες σε σχέση με προηγουμένως. Αυτό που πρέπει, είναι οι παίκτες να είναι περισσότερο killers, επειδή διαθέτουν την ποιότητα».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει 10 γκολ στα τελευταία 3 ματς και η ΑΕΚ κανένα…

«Είναι σε καλή πορεία. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε να έχουμε. Ναι μεν δεν έχουμε σκοράρει αλλά είμαστε δυνατοί στην άμυνα. Δεν θα είναι εύκολοι γι’ αυτούς. Θα πρέπει να επιτεθούμε και να φτιάξουμε ευκαιρίες αλλά να προσέξουμε πολύ στη άμυνα, την ατομική και ομαδική ποιότητα του αντίπαλου».

Για τα αγωνιστικά νέα…

«Έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν κάποια θέματα αλλά θα περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν με το ΑΠΟΕΛ».

Δείτε το βίντεο της διάσκεψης: 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...-ThemaSports
22/04 @ 12:05

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...

Ενημέρωση από την ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση.

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»-ThemaSports
22/04 @ 10:53

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»-ThemaSports
22/04 @ 10:05

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας και για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινοπράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ