Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΑΕΚ, Άντρου Καραπατάκη για την υπόθεση με Απόλλωνα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συνέντευξη Τύπου έγινε στην αίθουσα διασκέψεων του ΑΕΚ Αρένα και το ThemaSports είναι σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν. Στο πάνελ βρέθηκαν οι Εύμαιος Ευθυμιάδης, Ανδρέας Λευκαρίτης, Άντρος Καραπατάκης, Ιωσήφ Φράγκος, Γιώργος Σάββα, Αυξέντης, Ευαγγέλου.

Το LIVE: 

Καραπατάκης: «Στόχος μας δεν είναι η θριαμβολογία όμως μας βρίσκει δικαιωμένους. Ο τελευταίος μήνας έχει φέρει πληγές. Η εντιμότητα μας αμφισβητήθηκε και έχουμε υποστεί ψυχική ταλαιπωρία και αναπόφευκτα και έχει επηρεαστεί και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η επιτυχής κατάληξη της έφασης μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε.
Αυτό το σωματείο είναι κτισμένο σε αρχές, διοικείται από έντιμους ανθρώπους και καταρτισμένους επαγγελματίες με ακέραιο χαρακτήρα. Έντονα θέλω να μεταφέρω στον φίλαθλο κόσμο, ακόμη και στους Απολλωνίστες ότι δεν υποπέσαμε σε τίποτα μεμπτό.»

«Όλες μας οι ενέργειες βασίστηκαν και κρίθηκαν με οδηγό τις αποφάσεις και κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου και της ΚΟΠ. Δεν τολμήσαμε και ούτε ο χαρακτήρας μας επέτρεπε να παρεκτραπούμε από τις αρχές που κουβαλούμε. Είμαστε εδώ επειδή αγαπάμε το άθλημα την πόλη μας και την ομάδας. Έχουμε εισέλθει με καθαρά χέρια και έτσι θέλουμε να τα διατηρήσουμε. Εδώ και ένα μήνα έχουμε βιώσει ενέργειες και πράξεις με αλλότρια κίνητρα που προσπάθησαν να μας βλάψουν. Δεν θα επεκταθούμε όμως θα στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Μακριά τα χέρια σας από την ΑΕΚ. Δεν ενοχλούμε κανένα, μην μας ενοχλείται, μην παρεξηγείτε τους ήπιους τόνους μας.»

Αν θα προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες σε σχέση με τον Αθλητικό Δικαστή που είχε μηδενίσει την ΑΕΚ: «Δεν θα κάνουμε τίποτα. Υπάρχει η ΚΟΠ και οι διαδικασίες. Πολλές φορές ανατρέπεται από το Εφετείο η πρωτόδικη απόφασηΑν το πρωτόκολλο έχει κενά, ναι. Πάντα υπάρχουν και ίσως είναι ευκαιρία για τους αρμόδιους να το επαναξιολογήσουν».

Για τη διαδικασία που ακολούθησαν με τα θετικά τεστ: «Ο άνθρωπος ήταν μόνος του σε ένα διαμέρισμα μια βδομάδα και κάνει τεστ, βγήκε θετικός, την ίδια μέρα αρνητικός. Μετά άλλα δύο τεστ αρνητικός. Τι έπρεπε να γίνει; Παραβίασε το πρωτόκολλο γιατί πήγε να κάνει άλλα τεστ από ένα χημείο σε άλλο; Οκ το παραβίασε. Η ποινή είναι να μηδενιστεί η ΑΕΚ; Δεν είναι αθλητικό θέμα. Η ποινή είναι πρόστιμο. Υπάρχει κάποιος που απαγορεύει να κάνει κάποιος 2ο τεστ; Υπάρχουν χιλιάδες που το κάνουν, το λέει και το Υπουργείο. Για να μηδενιστεί η ΑΕΚ έπρεπε να παίξουν όντας θετικοί».

Για την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το χημείο Ευαγγέλου πριν το παιχνίδι: «Ο κόσμος τα βλέπει. Έχει ευφυΐα, ο κόσμος της Κύπρου είναι έξυπνος, μπορεί να καταλάβει πολλά πράγματα κρίνουν μόνοι τους. Υπήρξαν 2-3 ανακοινώσεις».

Ιωσήφ Φράγκος: «Περιμέναμε ότι θα είχαμε το σκεπτικό του Εφετείου. Σεβόμενοι ότι δεν την έχουμε θα περιοριστούμε σε βασικά σημεία. Δεν είναι ώρα για θριαμβολογία. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, πλέον πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το τι έχει συμβεί. Προβληματιστήκαμε και θεωρώ ότι ορθά κρίναμε να αποφύγουμε να μπούμε σε διάλογο.

Δεν είναι του χαρακτήρα μας και δεν θα προσφέρει οτιδήποτε η δική μας επίθεση στον οποιονδήποτε. Θέλω να τονίσω ότι όπως δήλωσε ο πρόεδρος και όλοι μας από την πρώτη μέρα, ακόμα και στον πιο κακοπροαίρετο, ότι οι ενέργειές μας ποτέ δεν ξέφυγαν από το τι έπρεπε να είναι ορθό. Ξεκίνησε ένα όχημα να διανύσει μια διαδρομή. Μέσα σε αυτό ήταν ο Ροσάλες και ο Ακοράν. Σε ένα σημείο αυτό το όχημα σταματά από την ΑΕΚ, που μιλά με την ΚΟΠ και ήρθε το Υπουργείο Υγείας και μπήκε σε θέση οδηγού.

Το Υπουργείο με συνοδηγό την ΚΟΠ και επιβάτες τον Ροσάλες και τον Ακοράν οδηγήθηκε και κατέληξε στην οδό αποδέσμευσης. Με αυτό υπόψη θέλω να μου πει κάποιος τι έκανε λάθος η ΑΕΚ.  Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει κάποιος. Ρωτήθηκα από τον γιο μου αν κάναμε καμιά μαφία, ήταν μεγάλο πλήγμα για μένα. Το ήθος του σωματείου και η προστασία του είναι αδιαπραγμάτευτη για μας».

Η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε η ΑΕΚ: «Είναι άκομψο χωρίς να έχουμε το κείμενο της απόφασης να εικάσουμε πώς έκριναν οι τέσσερις νομικοί. Μέσω του παραδείγματος που έδωσα προηγουμένως, ένα από τα κύρια επιχειρήματα ήταν η συνάφεια των ενεργειών των ποδοσφαιριστών μέχρι την απόφαση που πάρθηκε από το Υπουργείο να αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές. Η ευθύνη της ΑΕΚ στη λήψη της τελικής απόφασης ήταν μηδέν.

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δικαιοσύνη με το 4-0 στο εφετείο. Υπάρχουν κι άλλες πρόνοιες στο πρωτόκολλο. Αν υπάρχει κόσμος στις κερκίδες χωρίς μάσκα θα μηδενιστεί η ΑΕΚ; Μία οδός υπάρχει για να μηδενιστεί μια ομάδα, όχι για παραβίαση πρωτοκόλλου».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...-ThemaSports
22/04 @ 12:05

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...

Ενημέρωση από την ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση.

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»-ThemaSports
22/04 @ 10:53

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»-ThemaSports
22/04 @ 10:05

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας και για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινοπράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ: Ξέφρενα πανηγύρια… όλοι στον Μπεν Σιμόν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) -ThemaSports
21/04 @ 21:50

ΑΕΚ: Ξέφρενα πανηγύρια… όλοι στον Μπεν Σιμόν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ επί της Ομόνοιας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

«Αξίζαμε τη νίκη και θέλω να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα»-ThemaSports
21/04 @ 21:33

«Αξίζαμε τη νίκη και θέλω να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο Ιταλός εξτρέμ Φράνγκο Τόνγκια μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας με 2-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ