Τι δήλωσε...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι πιθανές χαλαρώσεις στους περιορισμούς θα εξαρτηθούν από την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος ανέφερε ότι η κατάσταση με τον αριθμό των κρουσμάτων και την μείωση στις νοσηλείες αυτή την στιγμή σταθεροποιείται ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

 
Ερωτηθείς αν θα ληφθούν αποφάσεις για χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα, ο Υπουργός είπε πως «την Τρίτη θα αποφασιστεί μετά που θα βρεθώ με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή. Δεν έχουμε υπόψη μας κάτι τώρα. Θα περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Αρκετά μπορούν να αλλάξουν με τον κορωνοϊό, θα δούμε πώς θα πάνε τα κρούσματα, οι νοσηλείες και αναλόγως θα αποφασίσουμε».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκτάριος και Πορφύριος για όλα: Τα «ροζ» βίντεο και το χρηματοκιβώτιο με τις 807 χιλ. ευρώ-ThemaSports
30/09 @ 23:08

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκτάριος και Πορφύριος για όλα: Τα «ροζ» βίντεο και το χρηματοκιβώτιο με τις 807 χιλ. ευρώ

Αποκαλυπτικοί ήταν οι πέντε πατέρες της Μονής Αββακούμ σε έκτακτο podcast του «Basement Talks» λίγο πριν την λήψη απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Τζόκερ: Κύπριος βρήκε πέντε αριθμούς και έβαλε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο των 18,5 εκατ. ευρώ-ThemaSports
30/09 @ 08:59

Τζόκερ: Κύπριος βρήκε πέντε αριθμούς και έβαλε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο των 18,5 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα (Πτολεμαΐδα) κατατέθηκε το δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 29/9/2024.

Έπαυσε τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος - Απομακρύνει και Αν. Διευθυντή Φυλακών-ThemaSports
29/09 @ 21:00

Έπαυσε τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος - Απομακρύνει και Αν. Διευθυντή Φυλακών

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθηκε στην Κύπρο απόψε από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΕΚΤΑΚΤΟ - Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης-ThemaSports
29/09 @ 17:34

ΕΚΤΑΚΤΟ - Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δραπέτης ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους.

Αυτός είναι ο νέος Γενικός Ελεγκτής - Πότε θα γίνει ο διορισμός του-ThemaSports
24/09 @ 08:34

Αυτός είναι ο νέος Γενικός Ελεγκτής - Πότε θα γίνει ο διορισμός του

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό του κ. Ανδρέα Παπακωνσταντίνου στη θέση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο-ThemaSports
19/09 @ 18:13

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος αναζητείτο από την Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ