Σε ποια γήπεδα πήγαν
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, καθώς και ο νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου, Γιάννης Γκούμας, από τη στιγμή που οι ομάδες τους δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο (05-02-2022), τότε βρήκαν την ευκαιρία για να πάνε γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια των ομάδων Νέων των συλλόγων τους.
Ο Γερμανός κόουτς του Απόλλωνα πήγε στο γήπεδο μαζί με τον συνεργάτη του, Κωνσταντίνο Μακρίδη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Νέων Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Ελλαδίτης τεχνικός βρέθηκε στο γήπεδο της Αραδίππου παρακολουθώντας το παιχνίδι Νέων Ερμής-Εθνικός Άχνας.
Η Ομόνοια είναι έτοιμη να αναβαθμίσει το Ηλίας Πούλλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS