Οι αποφάσεις, τα νέα μέτρα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στη σημερινή σύσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, παρουσίασε τις εισηγήσεις των μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής που συζητήθηκαν κατά την χθεσινή σύσκεψη, όπου αναλύθηκαν και αξιολογήθηκαν τα δεδομένα που καταγράφονται από την Ομάδα Ιχνηλάτησης, από τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ αλλά και τα ποσοστά της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας από τις 22 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2022, καταγράφηκαν 15,494 θετικά περιστατικά εντός της κοινότητας και η αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων καταγράφεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, εξαιρουμένης της ηλικιακής ομάδας 50-69 ετών. Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει εκ νέου έκκληση στους πολίτες για επίδειξη ατομικής ευθύνης, τηρώντας πιστά και ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και προβαίνει σε αξιολόγηση όλων των επιστημονικών και/ή επιδημιολογικών δεδομένων μαζί με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή. 

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό θέμα από το Tothemaonline.com

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκτάριος και Πορφύριος για όλα: Τα «ροζ» βίντεο και το χρηματοκιβώτιο με τις 807 χιλ. ευρώ-ThemaSports
30/09 @ 23:08

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκτάριος και Πορφύριος για όλα: Τα «ροζ» βίντεο και το χρηματοκιβώτιο με τις 807 χιλ. ευρώ

Αποκαλυπτικοί ήταν οι πέντε πατέρες της Μονής Αββακούμ σε έκτακτο podcast του «Basement Talks» λίγο πριν την λήψη απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Τζόκερ: Κύπριος βρήκε πέντε αριθμούς και έβαλε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο των 18,5 εκατ. ευρώ-ThemaSports
30/09 @ 08:59

Τζόκερ: Κύπριος βρήκε πέντε αριθμούς και έβαλε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο των 18,5 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα (Πτολεμαΐδα) κατατέθηκε το δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 29/9/2024.

Έπαυσε τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος - Απομακρύνει και Αν. Διευθυντή Φυλακών-ThemaSports
29/09 @ 21:00

Έπαυσε τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας ο Πρόεδρος - Απομακρύνει και Αν. Διευθυντή Φυλακών

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθηκε στην Κύπρο απόψε από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΕΚΤΑΚΤΟ - Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης-ThemaSports
29/09 @ 17:34

ΕΚΤΑΚΤΟ - Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δραπέτης ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους.

Αυτός είναι ο νέος Γενικός Ελεγκτής - Πότε θα γίνει ο διορισμός του-ThemaSports
24/09 @ 08:34

Αυτός είναι ο νέος Γενικός Ελεγκτής - Πότε θα γίνει ο διορισμός του

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό του κ. Ανδρέα Παπακωνσταντίνου στη θέση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο-ThemaSports
19/09 @ 18:13

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε 28χρονο

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος αναζητείτο από την Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ