Εμείς οι δημοσιογράφοι την δουλειά μας κάνουμε, να θέτουμε ερωτήσεις στους προπονητές, ειδικά σε εκείνους που οι ομάδες τους «παραστράτησαν» στην πορεία του μαραθωνίου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως για παράδειγμα στον Μπεργκ, του οποίου η ομάδα ήταν πρωταθλήτρια την περασμένη σεζόν, αλλά έχει φανεί εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Τρέχει αγκομαχώντας να προλάβει, μήπως και μείνει εκτός πρώτης εξάδας, κάτι που σημαίνει απώλεια του δικαιώματος να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.

Δικαιολογημένα ρωτήθηκε και χθες ο Νορβηγός τεχνικός, για το ότι αποφάσισαν να κάμουν μετεγγραφές την… δωδέκατη ώρα. Οι περισσότεροι, απ’ ότι καταλαβαίνω, θεωρούν ότι αν οι πράσινοι είχαν άλλους ένα-δυο καινούργιους παίχτες ήδη στο προπονητικό τους κέντρο, δεν θα κινδύνευαν να μείνουν εκτός πρώτης εξάδας.

Συμφωνώ με την απάντηση που έδωσε, ότι και νωρίτερα να ερχόντουσαν οι καινούργιοι παίχτες, μπορεί να εξελίσσονταν διαφορετικά τα πράγματα, μπορεί και όχι…

Επιμένω (και) σε κάτι άλλο. Όλο το… ζουμί για το αν μια ομάδα θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της, είναι το χτίσιμο του καλοκαιριού. Για την Ομόνοια ειδικά, έχει επισημανθεί από τους πάντες, ότι τα «θαλάσσωσαν» το καλοκαίρι, γι’ αυτό και έμειναν τόσο πίσω…

Μια άλλη σημαντική παράμετρος που παίζει ρόλο, είναι να καταφέρνει ένας προπονητής, να παίρνει το μάξιμουμ, από παίχτες που δεν θεωρούνται πρώτης γραμμής…

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο, σε αυτό το «κομμάτι», ο Μπεργκ δεν «έλαβε» ικανοποιητικές υπηρεσίες, από παίχτες που περιλαμβάνονται σε αυτή την «κατηγορία». Πέραν του ότι… πρόσφεραν λίγα πράγματα, παίχτες της πρώτης γραμμής.

Πάντως χθες με την Ανόρθωση, παρά το μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα, η Ομόνοια στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν πιο αποφασιστική και πιο σωστή ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, είναι ότι τους λείπει το εύκολο γκολ. Λίγο – πολύ αυτό της κόστισε και χθες βράδυ (αν και δεν έκανε παρά πολλές φάσεις) για να φύγει με την ισοπαλία που ήταν σαν ήττα από την έδρα της Ανόρθωσης.

Πόλυς Χαραλάμπους

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ