Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε για το σημερινό Λεμεσιανό ντέρμπι κυπέλλου στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ και όχι μόνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
«Η αξία του Ντιγκινί είναι εγνωσμένη. Θα είναι τεράστια προσθήκη και εύχομαι και ελπίζω να έχει την ευχέρεια στο σκοράρισμα που είχε πέρσι και να δώσει και περισσότερες λύσεις. Βάση της σοβαρότητας και πλάνου που εξήγγειλε από την αρχή ο Τσόρνιγκερ, είναι εκεί ψηλά ο Απόλλωνας. Όποιοι παίκτες παίρνουν κλήση να αγωνιστούν, δίνουν τα πάντα για την ομάδα.
Θα ήταν καλό να μη δεχθεί κάποιο γκολ σήμερα ο Απόλλωνας και πιστεύω ότι η διαχείριση ενόψει του επόμενου αγώνα, θα γίνει κατά τη διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης. Κακά τα ψέματα, ο κύριος στόχος, ο διακαής πόθος της τελευταίας δεκαετίας είναι το πρωτάθλημα. Ίσως να είναι ένα κλειστό παιχνίδι το σημερινό».
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 08:32
Ότι στον Απόλλωνα είχαν ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεισάο, είχαν έλθει πληροφορίες στην διάθεση μας από την περασμένη Παρασκευή.
05/07 @ 23:25
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
05/07 @ 22:58
Ο Απόλλωνας ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και είναι κοντά στο να τον εντάξει στο ρόστερ του.
05/07 @ 19:50
Έντονη κινητοποίηση στα μεταγραφικά του Απόλλωνα.
04/07 @ 13:27
Δημοσίευμα από την ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il αναφέρει ότι ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον 23χρονο δεξιό μπακ, Ζόχαρ Ζάσνο.
04/07 @ 11:58
Ο γνωστός Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, μιλώντας σήμερα στον Super Sport FM με αφορμή την 21η επέτειο από την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδας, είπε και μία ατάκα που... δεν πέρασε απαρατήρητη, για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα, Γκάρι Ροντρίγκες.
BEST OF THEMASPORTS