Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί έστω και την ύστατη στιγμή να καλύψει το κενό στα χαφ και να λύσει να χέρια του προπονητή της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανίατη… ασθένεια έχει καταντήσει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η έλλειψη ενός ικανού αμυντικού μέσου. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βλέπουν άλλη μία σεζόν να πηγαίνει χαμένη αφήνοντας πάλι με μεγάλη ευκολία την κούρσα για τον τίτλο στο Νησί. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο πρώτο μέρος της σεζόν και τώρα ο Ραλφ Ράνγκνικ αδυνατούν να φέρουν το… καράβι σε ήρεμα νερά. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο χωλαίνει σε κάθε της παιχνίδι είτε το κερδίζει είτε χάνει βαθμούς.

Ένας ικανός αμυντικός μέσος ίσως να είναι η λύση στο πρόβλημα που παρατηρείται εδώ και τρεις τουλάχιστον σεζόν. Μετρώντας αντίστροφα για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τα χρονικά περιθώρια για προσθήκες στενεύουν. Όποιος θέλει να καλύψει τα κενά του θα πρέπει να βιαστεί. Στην περίπτωσή μας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρέχει και δε φθάνει για να κλείσει την τρύπα στα χαφ.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών εμπλέκουν ουκ ολίγα ονόματα. Ένα όμως σύμφωνα με την ισπανική Marca βρίσκεται αυτή τη στιγμή μια ανάσα από την μετακίνησή του στο Ολντ Τράφορντ. Πρόκειται για τον ταλαντούχο αμυντικό μέσο της Μαρσέιγ, Μπουμπακάρ Καμαρά. Ο 22χρονος κατά το ρεπορτάζ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «Κόκκινους Διαβόλους». Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συνεργασία πέντε ετών και οικονομικές απολαβές που ικανοποιούν πλήρως τον παίκτη.

Συμφωνία Γιουνάιτεντ – Καμαρά, συζητήσεις με την Μαρσέιγ

Το συμβόλαιο του Καμαρά με τους Μασαλούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να μην συζητούν για επέκταση αυτού. Έτσι η Γιουνάιτεντ όπως πάντα αναφέρει η Marca θα πιέσει μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου προκειμένου να πείσει τους Γάλλους να πουλήσουν τώρα τον παίκτη τους. Ο Μπουμπακάρ Καμαρά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μαρσέιγ. Φέτος σε κάθε παιχνίδι δείχνει όλο και καλύτερος. Ένας ποδοσφαιριστής που είναι φτιαγμένος για να παίξει σε ομάδα τοπ επιπέδου.

Πηγή: Sportsking.gr 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του Φλικ! -ThemaSports
10/05 @ 14:19

Πιο πιθανή από ποτέ η επιστροφή του Φλικ!

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή για την επόμενη σεζόν, μετά από τις απανωτές αρνήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα από διάφορους υποψήφιους.

Φεύγουν από την Ίντερ οι Σάντσες και Σένσι-ThemaSports
10/05 @ 13:08

Φεύγουν από την Ίντερ οι Σάντσες και Σένσι

Δύο ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ιταλίας, φαίνεται πως θα αποχωρήσουν από τους «νερατζούρι» μετά το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι.

Η… κοινή πορεία Ολυμπιακού και Φιορεντίνα προς τον τελικό-ThemaSports
10/05 @ 08:19

Η… κοινή πορεία Ολυμπιακού και Φιορεντίνα προς τον τελικό

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα αντιμετώπισαν τρεις ίδιους αντιπάλους στο δρόμο προς την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Έχετε αντιληφθεί ποια ομάδα απέκλεισε ο Ολυμπιακός;-ThemaSports
10/05 @ 05:47

Έχετε αντιληφθεί ποια ομάδα απέκλεισε ο Ολυμπιακός;

Μπορεί να είναι στα κάτω της εσχάτως, αλλά...

«Οι Έλληνες ολοκλήρωσαν το... Brexit!»: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας υποκλίνονται στον Ολυμπιακό!-ThemaSports
10/05 @ 06:44

«Οι Έλληνες ολοκλήρωσαν το... Brexit!»: Τα ΜΜΕ της Αγγλίας υποκλίνονται στον Ολυμπιακό!

Διθύραμβοι για τον Ολυμπιακό, επικοί τίτλοι και σκληρή κριτική στην Άστον Βίλα! Η ιστορική βραδιά για την Ελλάδα, ήταν ένας ακόμα εφιάλτης για την Αγγλία, όπως φαίνεται και στις αντιδράσεις των κορυφαίων ΜΜΕ του «Νησιού»!

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!-ThemaSports
10/05 @ 00:20

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!

«Ερυθρόλευκο» έπος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά στο… φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ