Γιάννης ΙωάννουΜονόδρομος για την Ομόνοια η επιστροφή στις νίκες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια έκανε νέο... πισωγύρισμα κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον η υπόθεση τίτλος έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, όμως στο "τριφύλλι" έχουν αντιληφθεί πως αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, δεν θα χάσουν μόνο το πρωτάθλημα, αλλά θα κινδυνέψουν σοβαρά να μείνουν και εκτός εξάδας!
Γι΄ αυτό και άπαντες στο "Ηλίας Πούλλος" έχουν ανασυνταχθεί και είναι έτοιμοι από το σημερινό (16:30) παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ, να επιστρέψουν στις νίκες και να επιχειρήσουν νέα "επανεκκίνηση", με στόχο αν μη τι άλλο, να κλειδώσουν θέση στο Α΄ γκρουπ και από εκεί και πέρα, να διεκδικήσουν στα πλέι-οφ ότι καλύτερο μπορούν.
Θεωρητικά η Ομόνοια είναι το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Κερύνειας, αλλά φαβορί ήταν και στον Α΄ γύρο και... την πάτησε, γι΄ αυτό και ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε για μία ακόμη φορά στους παίκτες του, ότι στο φετινό πρωτάθλημα κανένα ματς δεν είναι εύκολο, εκτός αν το κάνουν εύκολο οι ίδιοι με την απόδοση τους.
Ο Νορβηγός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι, αφού δεν υπολογίζει στους Ουζόχο και Μπασιρού που αγωνίζονται στο Κόπα Άφρικα, αλλά και στους Ζαχαρίου, Σέχου, Κουσουλο. Ακόμη, αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή των Κίκο, Ατιέμγουεν και Παπουλή, οι οποίοι ήταν κλινήρεις, ενώ Χούμποτσαν και Λανγκ είχαν κάποιους μικροτραυματισμούς και δεν είναι σίγουρο ούτε αυτοί αν θα είναι διαθεσιμοι για το σημερινό παιχνίδι!
Πιθανή ενδεκάδα:
Φαμπιάνο, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Κακουλλής, Ασάντε, Λοϊζου, Τζιωνής.
Γιάννης Ιωάννου
Μετά την Πάφο που προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, την σκυτάλη στις προκρίσεις πήραν την Πέμπτη η ΑΕΚ Λάρνακας, η Ομόνοια Λευκωσίας και ο Άρης Λεμεσού, σημειώνοντας το απόλυτο για τους εκπροσώπους μας στις διοργανώσεις της UEFA.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/08 @ 12:14
Δείτε το κείμενο που ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, για το προφίλ της Αράζ Ναξιβάν.
01/08 @ 10:08
Μπορεί το 1-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι να δημιουργούσε κάποιες... ανησυχίες για ενδεχόμενο κάζο στη χθεσινή ρεβάνς στη Γεωργία, επειδή στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένοι να γράψουν αρνητική ιστορία.
31/07 @ 22:08
Διαβάστε όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη με 4-0 απέναντι στην Τορπέντο
31/07 @ 22:03
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Εβάντρο μετά την νίκη με 0-4 της Ομόνοιας απέναντι στην Τορπέντο.
31/07 @ 19:51
Στη Σενγκέλια Αρένα ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.
31/07 @ 18:46
Δείτε την ενδεκάδα της Ομόνοια κόντρα στην Τορπέντο.
BEST OF THEMASPORTS