Είναι ήδη Κύπρο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είναι ήδη στην Κύπρο. Αφίχθηκε πριν λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με τον Δημήτρη Γρηγόρη να είναι αυτός που τον ανέμενε και σίγουρα θα έχει ήδη ενημερωθεί για κάποια από όλα τα ζητήματα που αφορούν τους «τριφυλλοφόρους».
Είναι αρκετά τα θέματα που έχει να συζητήσει με τα άλλα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας, καθώς και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Σίγουρα, ο Σταύρος Παπασταύρου θα είναι αύριο το απόγευμα στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ομόνοιας απέναντι στην ΠΑΕΕΚ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας και ακολούθως τα 24ωρα που θα ακολουθήσουν θα έχει αρκετές κινήσεις, διαβουλεύσεις να κάνει για να βελτιωθεί όσο μπορεί η κατάσταση και το κλίμα στο οικοδόμημα των «τριφυλλοφόρων».
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:17
Ανακοίνωση από την Ομόνοια για τα εισιτήρια του ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
13/05 @ 10:35
Ανάρτηση Ομόνοιας για τον Βίτορ Γκόμες που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια
13/05 @ 09:53
Δεν προκύπτει κάποια αλλαγή στο θέμα Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια.
12/05 @ 21:29
Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά το παιχνίδι με τον Άρη.
12/05 @ 21:10
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.
12/05 @ 19:43
Η Ομόνοια με ένα πολύ καλό ξεκίνημα κατάφερε να προηγηθεί με 0-3 μέχρι το 27' στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.
BEST OF THEMASPORTS