Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών K-18 (2025/26)
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18:



08:30
ATP 250 - ADELAIDE (MD 1b)
Cytavision Sports 5HD
19:00
ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ (BASKET LEAGUE)
Cytavision Sports 6HD
19:00
FREEDOM 24 KRASAVA Ε.Ν.Y. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Cytavision Sports 1HD
19:00
Πάφος FC - Ομόνοια Αραδίππου
Cablenet Sports 1HD
19:30
GENOA - CAGLIARI
Cytavision Sports 4HD
21:45
LIVERPOOL - BARNSLEY (THE EMIRATES FA CUP)
Cytavision Sports 3HD
21:45
JUVENTUS - CREMONESE
Cytavision Sports 4HD
22:00
SEVILLA - CELTA VIGO
Cytavision Sports 8HD
22:10
PARIS SAINT_GERMAIN - PARIS FC (FRENCH CUP)
Cytavision Sports 7HD
Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών ποδοσφαιρικής περιόδου 2025 - 2026.
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18:
Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15:
Με τις αναμετρήσεις της ενδέκατης αγωνιστικής, της πρώτης του 2026 συνεχίστηκε σήμερα το του Πρωταθλήματος Γυναικών.
Μεγάλη νίκη για τις Apollon Ladies στο ντέρμπι κορυφής με τον ρη στο πρωτάθλημα Γυναικών.
Με τις αναμετρήσεις της δέκατης αγωνιστικής, της τελευταίας του 2025 θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου το του Πρωταθλήματος Γυναικών.
Φιλική νίκη για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών με 3-2 επί του Λουξεμβούργου στον σημερινό αγώνα που έγινε στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας.
Αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Νεανίδων Κ-19 στον όμιλο που συμμετέχει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της UEFA.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών μεταξύ της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Άρη Λεμεσού.
Η Κατερίνα Πολυμέρου έκανε το ντεμπούτο της με την φανέλα των Τρικάλων 2011, σε ηλικία μόλις 12 ετών!
Με τις αναμετρήσεις της έβδομης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το του Πρωταθλήματος Γυναικών.
Με το ευρύ 4-0 η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico των γυναικών και εκτοξεύτηκε στο +7 στην κορυφή του πρωταθλήματος!