ΜΠΕΡΓΚ για Νικόλα και Εβάντρο
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά το ματς με την ΕΝΠ.



Inevitable δηλαδή αναπόφευκτο. Η φράση που καθιερώθηκε από τον Thanos στην ταινία Avengers: Endgame αποτυπώνει εύστοχα την αγωνιστική παρουσία των Σεμέδο και Μαέ: κάτι που, όσο κι αν το προβλέπεις, δύσκολα το αποτρέπεις.
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μετά το ματς με την ΕΝΠ.
Με ένα μικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση κόντρα στην ΕΝΠ για τον Νικόλα Παναγιώτου.
Στο 79' ο Κουλιμπαλί δέχθηκε την κίτρινη κάρτα με την ΕΝΠ.
Στο 65' ο Ανδρέας Χρίστου μπήκε ως αλλαγή πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ομόνοιας.
Η σημερινή γιορτή των ερωτευμένων δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους φίλους της Ομόνοιας.
Στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΕΝΠ για την 22η αγωνιστική, ο Γιάννης Μασούρας δεν πήρε φανέλα βασικού, παραμένοντας στον πάγκο.
Πρωτοφανής είναι η γκίνια που «δέρνει» την Ομόνοια τον τελευταίο μήνα, αφού έχουν τραυαματιστεί έξι παίκτες της και μάλιστα ο ένας θα χάσει όλη τη σεζόν!
Την ουραγό ΕΝΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΠ η πρωτοπόρος Ομόνοια, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
«Γεμίζει» το ιατρικό δελτίο της Ομόνοιας, καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να διαχειριστεί ακόμη μια σημαντική απώλεια στην επιθετική γραμμή.
Εκτός αποστολής της Ομόνοιας έμειναν οι Εβάντρο και Μπάλκοβετς ενόψει ΕΝΠ.
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Oμόνοιας ενόψει του αυριανού, (14/02, 17:00) εντός έδρας, αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.