Γιάννης Ιωάννου

Πολύ σημαντικό διπλό για τη Λεμεσιανή ομάδα που πάτησε κορυφή και... περιμένει!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γλίτωσε το... "στραβοπάτημα" ο Απόλλωνας στην Πάφο, κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Μίλανιτς, αφού λύτρωσε τους "γαλάζιους" στο φινάλε ο Πίττας και χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο με το οποίο επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει πλέον τα αποτελέσματα του Άρη και της ΑΕΚ κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αντίστοιχα, για να δει αν θα παραμείνει εκεί μόνος ή με... συγκάτοικο μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής!

Όταν η Πάφος έμεινε με δέκα παίκτες στο 37΄, πολλοί ενδεχομένως να πίστεψαν ότι η Πάφος θα καταρρεύσει στο Β΄ μέρος, όπως συνέβη στο ματς με την Ανόρθωση όταν έμεινε με δέκα παίκτες, όμως αυτό δεν συνέβη. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της επανάληψης η Πάφος ήταν καλύτερη και έδινε την εντύπωση ότι έπαιζε με παίκτη... παραπάνω και όχι με δέκα, όμως μετά τις αλλαγές του Τσόρνιγκερ, από το 65΄ και μετά, η εικόνα της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο, πίεσε και φαινόταν όσο άδειαζε η κλεψύδρα του χρόνου, ότι αν μία όμαδα έφτανε στο γκολ, αυτή θα ήταν ο Απόλλωνας.

Η Πάφος έδειξε την ποιότητα της ακόμα και με παίκτη λιγότερο και η νίκη της Λεμεσιανής ομάδας αποκτά μεγαλύτερη αξία και από το γεγονός ότι ήρθε σε μία έδρα όπου καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια σε αγώνα πρωταθλήματος. Και μάλιστα, με τον Απόλλωνα λαβωμένο, όμως αποδεικνύεται... "λερναία ύδρα", αφού ο Τσόρνιγκερ διαχειρίζεται ένα βαθύ ρόστερ με πολλές και ποιοτικές επιλογές και βρίσκει τον τρόπο ο Γερμανός τεχνικός να καλύπτει τα όποια κενά προκύπτουν.

Στα κέρδη του σημερινού αγώνα, πέρα φυσικά από το τρίποντο και το γκολ του Πίττα που επέστρεψε στη δράση μετά από 40 ημέρες, καταγράφεται και η μεγάλη επιστροφή του Νικολά Ντιγκινί μετά από πολύμηνη απουσία, ο οποίος μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 85΄. Όταν ο Γάλλος βρει τα πατήματα του, τότε θα δώσει πολλές λύσεις, αφού η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη και έχει αποδείξει πολλάκις προτού τραυματιστεί, πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Πλέον, στον Απόλλωνα δεν έχουν χρόνο για πανηγυρισμούς, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (26/01) στο Τσίρειο, όπου θα επιδιώξουν φυσικά τη νίκη, ει δυνατόν με μηδέν παθητικό, για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο και από την Πέμπτη, θα στρέψουν την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο στις 30/01.

Γιάννης Ιωάννου

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ