Νέες επαφές ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό για Σεμέδο λένε οι Πορτογάλοι. Διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη ρήτρα πώλησης του κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία που έχει να κάνει με το έντονο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι «δράκοι» θέλουν τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και το δείχνουν με κάθε τρόπο, καθώς ο Πορτογάλος είναι ο μεγάλος «πόθος» του Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον έχει στη λίστα του ψηλότερα από κάθε άλλον. 

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A Bola, ο Ολυμπιακός και η Πόρτο έχουν μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και συζητάνε όλους τους όρους για την υπόθεση της μεταγραφής του Σεμέδο στην πατρίδα του. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο Μέσο που μιλάει για την υπόθεση, καθώς όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως οι «δράκοι» προσπαθούν να φτάσουν στο μεγάλο deal με τους ερυθρόλευκους.

Και η O Jogo αναφέρεται στο θέμα, αναφέροντας πως παρά τα μεγάλα «εμπόδια» που έχει παρουσιάσει η… ιστορία, στο στρατόπεδο της Πόρτο είναι σίγουροι πως στο τέλος θα καταφέρουν να κλείσουν τη μεταγραφή και θα επαναφέρουν στην πατρίδα του τον Σεμέδο. 

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για την οικονομική διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι «δράκοι» θέλουν να τοποθετήσουν μία ρήτρα αγοράς 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που οι Πειραιώτες φέρεται να επιθυμούν δύο εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που είναι πρόθυμοι να δώσουν οι Πορτογάλοι τη δεδομένη στιγμή.

Πηγή: www.to10.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Φάκελος συμβόλαια - Όλες οι εισηγήσεις του Μεντιλίμπαρ!-ThemaSports
19/05 @ 13:58

Ολυμπιακός: Φάκελος συμβόλαια - Όλες οι εισηγήσεις του Μεντιλίμπαρ!

Ο Ποντένσε θέλει να συνεχίσει και η υπόθεσή του είναι απόλυτα ελεγχόμενη από την ΠΑΕ, τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και τον ίδιο. Τι συμβαίνει με Φορτούνη, Μασούρα, Τζολάκη, Ορτα, Ελ Καμπί, Κάρμο, Ναβάρο, Ιμπόρα, Κίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξι «τελικοί», δύο τίτλοι, ένας ποδοσφαιρικός ΑΘΛΟΣ και μια τεράστια πρόκληση-ThemaSports
30/04 @ 10:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξι «τελικοί», δύο τίτλοι, ένας ποδοσφαιρικός ΑΘΛΟΣ και μια τεράστια πρόκληση

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έξι "τελικούς" που είναι όλη η χρονιά, τόσο στο Conference League όσο και στη Stoiximan Super League, έχοντας μπροστά τους έναν άθλο και μια πρόκληση.

Κρκα-Ολυμπιακός 19-25: Ερυθρόλευκη επέλαση στη Σλοβενία και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup!-ThemaSports
31/03 @ 11:40

Κρκα-Ολυμπιακός 19-25: Ερυθρόλευκη επέλαση στη Σλοβενία και ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός στη Σλοβενία κόντρα στην Κρκα, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τη διαφορά των πέντε γκολ που κυνηγούσαν από το πρώτο ματς και με τη δεύτερή του νίκη προκρίθηκε στα ημιτελικά του EHF European Cup.

Εφιάλτης στο «Καραϊσκάκη»: Έκτη ΕΝΤΟΣ έδρας ΣΥΝΤΡΙΒΗ για τον Ολυμπιακό σε λιγότερο από τρία χρόνια!-ThemaSports
07/03 @ 22:35

Εφιάλτης στο «Καραϊσκάκη»: Έκτη ΕΝΤΟΣ έδρας ΣΥΝΤΡΙΒΗ για τον Ολυμπιακό σε λιγότερο από τρία χρόνια!

Τις κάκιστες ευρωπαϊκές του επιδόσεις στο «Καραϊσκάκη» συνέχισε ο Ολυμπιακός. Η τεσσάρα από τη Μακάμπι προστέθηκε σε πέντε ακόμα βαριές ήττες από το καλοκαίρι του 2021.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ: «Αναληθής, τοξική και βλαβερή ανακοίνωση…»-ThemaSports
29/01 @ 17:03

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΤΣΙΩΤΗΣ: «Αναληθής, τοξική και βλαβερή ανακοίνωση…»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ανδρέας Χαρτσιώτης απαντάει στην επιστολή που εξέδωσαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο.

Δημητρίου: «Αναμένουμε πολύ μεγάλη προσέλευση με ΑΕΚ - Κάθε βαθμός είναι χρυσός»-ThemaSports
25/10 @ 12:05

Δημητρίου: «Αναμένουμε πολύ μεγάλη προσέλευση με ΑΕΚ - Κάθε βαθμός είναι χρυσός»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ