Τη θέση της στο υπόγειο της Premier League έδωσε η Νόριτς στη Γουότφορντ...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με Γιαννούλη-Τζόλη στον πάγκο, τα «καναρίνια»… κελάηδησαν στο ντέρμπι ουραγών και ισοπέδωσαν την ομάδα του Ρανιέρι (0-3).
Το ιδανικό θύμα για ν’ αναπνεύσει έπειτα από καιρό εκτός επικίνδυνης ζώνης στην Premier League βρήκε η Νόριτς.
Η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη (χωρίς τους ίδιους στην ενδεκάδα) έκανε παρέλαση στην έδρα της Γουότφορντ και έφυγε από ‘κει με το εντυπωσιακό 3-0.
Το φοβερό γκολ του Σάρτζεντ με εναέριο τακουνάκι (!) στην κίνηση άνοιξε τον δρόμο στο 51’ και η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 74’ ουσιαστικά καθάρισε το ντέρμπι παραμονής για τα «καναρίνια».
Αφού λοιπόν ο Ντένις τελείωσε όποιες ελπίδες των γηπεδούχων (βλέποντας δεύτερη κίτρινη στο 78’), ήρθε ο Κούτσκα στις καθυστερήσεις να ολοκληρώσει με… αυτογκόλ την τραγωδία τους.
Διότι δεν φτάνει που συμπλήρωσαν 30 σερί παιχνίδια που έχουν δεχθεί γκολ (σ.σ. η μόνη ομάδα στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας που δεν έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της), αλλά είδαν τη Νόριτς να τους προσπερνά στη βαθμολογία και να τους ρίχνει εκείνους κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Παρασκευή, 21/1
Γουότφορντ-Νόριτς 0-3
(51’, 74’ Σάρτζεντ - 90’+2’ αυτ. Κούτσκα)
Σάββατο, 22/1
Έβερτον-Άστον Βίλα (14:30)
Λιντς-Νιούκαστλ (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ (17:00)
Μπρέντφορντ-Γουλβς (17:00)
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
Κυριακή, 23/1
Άρσεναλ-Μπέρνλι (16:00)
Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (16:00)
Λέστερ-Μπράιτον (16:00)
Τσέλσι-Τότεναμ (18:30)
Η επόμενη αγωνιστική (24η)
Τρίτη, 18/1
Μπράιτον-Τσέλσι 1-1
(60' Γουέμπστερ - 28' Ζίγεκ)
Τρίτη, 8/2
Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ (21:45)
Νιούκαστλ-Έβερτον (21:45)
Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)
Τετάρτη, 9/2
Νόριτς-Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ (21:45)
Τότεναμ-Σαουθάμπτον (21:45)
Άστον Βίλα-Λιντς (22:00)
Πέμπτη, 10/2
Γουλβς-Άρσεναλ (21:45)
Λίβερπουλ-Λέστερ (21:45)
Πηγή: sport-fm.gr
Έβγαινε από την ΑΕΛ, ότι υπήρχαν ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Άγγελο Αντρέου, αλλά δεν διέρρευσε ότι ενδιαφερόταν η Ομόνοια. Την παραχώρηση του 23χρονου (24/09/2002) ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, η Λεμεσιανή ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 22:42
Η Άρσεναλ προχώρησε σε εμπάργκο στα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, ώστε να μην προμηθευτούν οι φίλοι των Πειραιωτών εισιτήρια σε θύρες οπαδών των γηπεδούχων.
02/09 @ 21:10
Ο Ρούμπεν Νέβες θα κουβαλά μια για πάντα πάνω του Ντιόγκο Ζότα, με τον Πορτογάλο χαφ της Αλ Χιλάλ να κάνει τα τατουάζ τον αδικοχαμένο φίλο του.
02/09 @ 19:54
Ο Μαρκ Γκέχι φέρεται να πήρε την απόφασή του για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί πλέον ώστε να πάρει «εκδίκηση» από την Πάλας που δεν του επέτρεψε να φύγει και να παίξει στη Λίβερπουλ.
02/09 @ 12:39
Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τζίτζι Ντοναρούμα από την Παρί Σεν Ζερμέν με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας
02/09 @ 11:24
Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού είχε ευτυχή κατάληξη για την Μπέτις, που στο φινάλε των μεταγραφών απέκτησε τον Άντονι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
02/09 @ 10:46
Μια ακόμη ηχηρή κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Γαλατασαράι, που ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν.
BEST OF THEMASPORTS