Ο Έρικ Μποτεάκ, που σκόραρε και έδωσε ασίστ στην 5άρα της Ομόνοιας επί του ΠΟΞ, για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κύπελλο, έστειλε το δικό του μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ένας οπαδός της Ομόνοιας που βρίσκεται στη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, φοράει φανέλα του Κακουλλή που αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην ΑΙΚ!
Μπορεί να μην διακυβεύεται κάτι σημαντικό στο αυριανό (18/05, 19:00) «αιώνιο» ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όμως η Ομόνοια έχει... διπλό κίνητρο για τη νίκη, για να κλείσει τουλάχιστον με χαμόγελα μία χρονιά που κρίνεται ως αποτυχημένη, αφού πήρε το ελάχιστο (σσ. ευρωπαϊκό εισιτήριο) από τους στόχους που κυνήγησε.