«Φουντώνουν» τα σενάρια που θέλουν τον Αρτούρ Ρούντκο να βρίσκεται κοντά στην πόρτα εξόδου από την Πάφο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ουκρανός κίπερ, έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του και το... χάσμα ανάμεσα στους γαλάζιους και σ' αυτόν όλο και μεγαλώνει.
Οι άνθρωποι της Πάφου είναι δυσαρεστημένοι με τον 29χρονο τερματοφύλακα, ειδικά μετά τη χθεσινή του συμπεριφορά και την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου ενάντια στην Ανόρθωση.
Θεωρούν πως σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, ο Ρούντκο «κρέμασε» την ομάδα και το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, είναι πλέον… ορθάνοικτο.
Αν αποφασίσουν να δώσουν τον Ουκρανό πορτιέρε, τότε η Πάφος θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.
Πόλυς Χαραλάμπους
Με μία αναμέτρηση ξεκίνησε η 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/03 @ 10:35
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου
31/03 @ 09:00
Ο Όνι Βαλακάρι σκόραρε ξανά στο MLS
30/03 @ 12:45
Με ανάρτηση της στα social media η Πάφος FC, ενημερώνει ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της για το κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (02/04) με αντίπαλο τον Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα», εξαντλήθηκα σε λιγότερο από μισή ώρα!
30/03 @ 12:00
Η Πάφος επέστρεψε στις... «εργοστασιακές της ρυθμίσεις» στο ψεσινό ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και πήρε αυτό που ήθελε πιο εύκολα απ' ότι ενδεχομένως να υπολόγιζε, αφού το «τριφύλλι» της «έβγαλε το λάδι» στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις τους σε Κύπρο και Ευρώπη!
30/03 @ 10:23
Μήνυμα με... νόημα από τον ποδοσφαιριστή της Πάφου, Μπρούνο Φελίπε, την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας του επί της Ομόνοιας με 3-1.
29/03 @ 22:09
Λατρεία για Μπρούνο κατά τη αποχώρηση του μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS