Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ονήσιλου στην πρόκριση επί της Καρμιώτισσας Νίκος Πιτσιλλίδης, μίλησε στο Themasports για την πορεία της ομάδας της Σωτήρας στο θεσμό και το πρωτάθλημα β' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος επιθετικός αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου στην α' κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα του αγώνα και που κρίθηκε η πρόκριση:
«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε περισσότερο και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πριν το τέλος του α' ημιχρόνου και στο β' ημίχρονο διαχειριστήκαμε ιδανικά το σκορ και πήραμε την πρόκριση. Είναι ιστορική η πρόκριση για τον Ονήσιλο».

Που αφιερώνει την πρόκριση: «Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στην κόρη μου».

 Για την συνέχεια στο κύπελλο:
«Όταν έχει να αντιμετωπίσεις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα α' κατηγορίας αυτό που έχεις να πάρεις είναι εμπειρίες. Είμαστε το αουτσάιντερ και θα απολαύσουμε τους αγώνες στα προημιτελικά του κυπέλλου».

Για την φετινή πορεία του Ονήσιλου:
«Είμαστε μια καλή ομάδα, αδικούμε τους εαυτούς μας, θα μπρούσαμε με βάση την απόδση μας να είμαστε στην τετράδα. Αρχικός στόχος είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες και δειλά-δειλά να κοιτάξουμε πιο πάνω. Στον Ονήσιλο είμαστε μια οικογένεια και είναι κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο».

 

Για το πρωτάθλημα β' κατηγορίας:
«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως ήταν και την περσινή σεζόν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν και στο πρωτάθλημα α' κατηγορίας».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Προσωπικά οι στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας. Να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για το πρωτάθλημα α' κατηγορίας:

«Είναι ένα πρωτάθλημα που οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει βαθμούς κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Σίγουρα η ποιότητα που έχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας ξεχωρίζει συγκριτικά με ομάδες που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού όμως ακόμα και σε αυτά τα ματς η μικρή θεωρητικά ομάδα μπορεί να κερδίσει βαθμούς. Η Ανόρθωση είναι σε ανοδική πορεία και αν καταφέρει να πάρει βαθμούς στα ντέρμπι που ακολουθούν μπορεί να μπει στην μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Για τον Άρη σίγουρα αξίζουν συγχαρτήρια οι άνθρωποι της ομάδας για την δουλειά που κάνουν. Ίσως σε κάποια φάση μεινει πίσω στη βαθμολογία όσο αφορά τον τίτλο, όμως και για την Λέστερ λέγαμε τα ίδια και στο τέλος κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με Λιάσο και... άδοξο ΤΕΛΟΣ-ThemaSports
18/09 @ 22:09

Συνάντηση με Λιάσο και... άδοξο ΤΕΛΟΣ

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λιάσο Λουκά, ανακοίνωσε η το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο. Αχυρώνα - Ονήσιλου.

ΝΕΑ ομάδα στην Κύπρο για Ρέινολντς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
27/08 @ 12:06

ΝΕΑ ομάδα στην Κύπρο για Ρέινολντς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η ομάδα του Αχυρώνα-Ονήσιλου ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλιστερ Ρέηνολτς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ πρώην προέδρου ομάδας για τα περί ενοποίησης - «Αυτή η κίνηση...»-ThemaSports
04/06 @ 14:44

ΔΗΛΩΣΕΙΣ πρώην προέδρου ομάδας για τα περί ενοποίησης - «Αυτή η κίνηση...»

Ο πρώην πρόεδρος του Ονήσιλου Σωτήρας, Κώστας Πούρος, μίλησε το Σάββατο στον Super Sport FM.

Μετά την πρόκριση, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Αχιλλέως-ThemaSports
20/01 @ 19:49

Μετά την πρόκριση, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραφαήλ Αχιλλέως

Ο Ονήσιλος, ο οποίος προκρίθηκε την Τετάρτη (19/1) στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με ανακοίνωση του γνωστοποιεί την απόκτηση του 21χρονου Ραφαήλ Αχιλλέως.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ