Ανδρέας Χρίστου

Ένας πιο... ήρεμος Τιμούρ Κετσπάγια άλλαξε τη δική του εικόνα αλλά την ομάδα του με αποτέλεσμα να μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και να έχει ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλοι θυμάστε το ξέσπασμα Τιμούρ στα τέλη Νοεμβρίου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, όπου έβγαλε στη... σέντρα αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Ακολούθησαν μετά κάποιοι αγώνες με σκαμπανεβάσματα (νίκη με Γκεντ και Χ με Παρτιζάν αλλά ήττα από ΠΑΕΕΚ στο πρωτάθλημα) με την Κυρία και τον Τιμούρ να φαίνονται σε δύσκολη θέση.

Κάπου εκεί στις αρχές Δεκεμβρίου ο Γεωργιανός κόουτς φαίνεται να το πήρε απόφαση ότι με τον δικό του τρόπου, δηλαδή την ένταση, το πάθος και τα... νεύρα ενίοτε, δουλειά δεν γίνεται.

Ηρέμησε ο ίδιος, πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ του και ενάμιση μήνα μετά μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες. Θα πει κάποιος ότι στο πρωτάθλημα πέτυχε τρεις νίκες με Δόξα, Εθνικό και ΠΑΕΕΚ και μια σε ντέρμπι με την ΑΕΛ όμως ποια ομάδα φέτος δεν σκόνταψε σε τέτοια ματς; 

Το σημαντικό είναι πως βρήκε την ουσία, βρήκε τρόπο να νικάει και όταν δεν παίζει καλά, ανέβασε παίκτες-κλειδιά και έφτιαξε και την άμυνα του. Στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος δέχθηκε 1 γκολ ενώ στα προηγούμενα 11 είχε δεχθεί 18!

Όσον αφορά τον αγώνα Κυπέλλου με την Πάφο, μπορεί να τα βρήκε σκούρα αρχικά όμως από την αποβολή Ρούτκο και μετά καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Η διαφορά είναι μεγάλη και φαίνεται και εάν καταφέρει να διατηρήσει αυτό τον χαρακτήρα η Κυρία σίγουρα την περιμένουν ακόμη καλύτερες μέρες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν-ThemaSports
25/04 @ 19:29

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσημ απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 21:40

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση:

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 19:20

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση.

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή-ThemaSports
24/04 @ 20:35

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, μετά την παραίτηση της Διοίκησης Ανδρέα Σάντη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ