Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τα τρία πρώτα ματς της χρονιάς, ήταν το 1971.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με το ξεκίνημα του νέου έτους. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν νικήσει τα τρία πρώτα ματς του 2022 κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης (0-0), Παναθηναϊκό (0-0) και Παναιτωλικό (2-1).
Τελευταία φορά που οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα τρία πρώτα παιχνίδια σε μια χρονιά ήταν τη σεζόν 1970/71 και συγκεκριμένα το 1971. Τότε είχε τρεις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ (0-0), Ηρακλή (1-1) και Βέροια (0-0) και προπονητής ήταν ο Λάκης Πετρόπουλος.
Πάνε δηλαδή 51 χρόνια από τότε…
sport-fm.gr
Λήγει την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η διορία για τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των ομάδων μας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/02 @ 23:53
Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για τη διαιτησία του Ισπανού Μουνουέρα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
05/02 @ 23:15
Ο Μάριος Ηλιόπουλος δήλωσε στο πλαίσιο της κοπής πίτας προς τον Αλμέιδα και τους παίκτες του ότι η ΑΕΚ θα είναι η πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν.
05/02 @ 22:41
Τρέλανε κόσμο το buzzer-beater του Χρήστου Μουζακίτη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση και στο Παρίσι.
05/02 @ 21:52
Δείτε το απίθανο γκολ του Μουζακίτη στο 94', με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!
05/02 @ 21:35
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε τα ζευγάρια των 4 και ολόκληρο τον δρόμο μέχρι τον μεγάλο τελικό.
05/02 @ 21:28
Με ήρωα τον Χρήστο Μουζακίτη που σκόραρε με ένα απίθανο βολέ στο 94', ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Ελ Κααμπί είχε χάσει πέναλτι στο 92'.
BEST OF THEMASPORTS