Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, για το πρώτο ματς της Β’ φάσης του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν προβάδισμα πρόκρισης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γαλαζοκίτρινοι, ως τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική και αήττητη πορεία τους. Όπως δήλωσε και ο Σωφρόνης Αυγουστή, τον ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι και στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένοι να αποκλειστούν από το κύπελλο που είναι ένας στόχος της φετινής χρονιάς.

Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να προστατέψουν και τα μετόπισθεν, καθώς, αν και άλλαξε ο κανόνας, στην Κύπρο τα εκτός έδρας γκολ ακόμα δίνουν πλεονέκτημα. Ο Κύπριος κόουτς, ετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του, γνωρίζοντας πως το παιχνίδι… κρύβει παγίδες.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην βρίσκεται και στα καλύτερα του, αλλά είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην πηγαίνουν όπως ήθελαν, ή όπως έβαλαν στόχο στην αρχή της σεζόν, ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τίποτα για το κύπελλο.

Οι μαυροπράσινοι, θέλουν να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία που έφτασαν μέχρι τον τελικό και αν γίνεται να αλλάξουν το… φινάλε και να κατακτήσουν τον τίτλο.

Για αρχή όμως, πρέπει να σταθούν πολύ καλά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που είναι σε πολύ καλή φόρμα, στο πρώτο ματς και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει επαναληπτικού.

Κάπως έτσι, και οι δύο ομάδες θα ψάξουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Coca-Cola της περιόδου 2024-2025-ThemaSports
13/06 @ 14:11

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Coca-Cola της περιόδου 2024-2025

Η ΚΟΠ δημοσιεύει την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Coca - Cola 2024 - 2025.

«Παράθυρο» για να... ΜΗΝ γίνει ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν στο ΓΣΠ!-ThemaSports
05/06 @ 15:22

«Παράθυρο» για να... ΜΗΝ γίνει ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν στο ΓΣΠ!

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, σύμφωνα με την προκύρηξη, ο τελικός κυπέλλου της νέας σεζόν (2024-2025), θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, όμως θα υπάρχει ένα... «παράθυρο» για να γίνει σε άλλο γήπεδο!

Επεξήγηση της φάσης του πέναλτι στον τελικο Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/05 @ 15:44

Επεξήγηση της φάσης του πέναλτι στον τελικο Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ επεξηγεί τη φάση του 3ου λεπτού του τελικού Κυπέλλου Coca - Cola στην οποία καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Πάφου μετά από On field review.

Πάφος FC: Η 9η ομάδα εκτός TOP-5 που... «σπάει το ρόδι»! (ΛΙΣΤΑ)-ThemaSports
21/05 @ 20:19

Πάφος FC: Η 9η ομάδα εκτός TOP-5 που... «σπάει το ρόδι»! (ΛΙΣΤΑ)

Είθισται να λέμε πως το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά στην Κύπρο αυτό το κλισέ το βλέπουμε σπάνια να παίρνει «σάρκα και οστά», αφού τις περισσότερες φορές το τρόπαιο το σηκώνει ομάδα που βρίσκεται στο... TOP-5 στις κατακτήσεις.

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ -ThemaSports
19/05 @ 00:28

ΜΠΡΟΥΝΟ / ΣΕΜΕΔΟ

Έδωσαν τα χέρια Μπρούνο και Σεμέδο, μετά το τέλος του τελικού.

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»-ThemaSports
18/05 @ 22:18

ΠτΔ: «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία-Ο προπονητής κέρδισε τον τελικό!»

Μίλησε στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου. Ευτυχισμένος καθώς η Πάφος είναι η ομάδα του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ