Καλύτερος τερματοφύλακας από τα βραβεία της FIFA «The Best» αναδείχθηκε ο Εντουάρ Μεντί της Τσέλσι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα από τη FIFA για τη σεζόν που πέρασε, κατέκτησε ο Εντουάρ Μεντί, όντας ένας από τους «The Best», όπως ονομάζεται η διαδικασία.
Ο Σενεγαλέζος ήταν ο βασικός γκολκίπερ της Τσέλσι, που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Champions League, πραγματοποιώντας συνολικά 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Σε αυτά τα ματς δέχθηκε συνολικά 30 γκολ και κράτησε 25 φορές ανέπαφη την εστία, κάνοντας άμεση απόσβεση τα 24 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του από τη Ρεν.
sport-fm.gr
Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/02 @ 23:27
Μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έγινε στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Πανααθηναϊκός λύγισε τη Φενέρμπαχτσε με 91-90 χάρη στον σπουδαίο Κώστα Σλούκα και τον clutch Κέντρικ Ναν.
04/02 @ 20:05
Ο Λιβάι Γκαρσία ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας.
04/02 @ 19:45
Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος θα αγωνίζεται στο Σέλχαρστ Παρκ έως το τέλος της σεζόν ως δανεικός από την Τσέλσι
04/02 @ 18:45
Ο Αλφόνσο Ντέιβις έδωσε τα χέρια με την Μπάγερν Μονάχου, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο τεσσεράμισι ετών
04/02 @ 18:15
Η Ρόμα θα επιχειρήσει να πείσει τον Κάρλο Αντσελότι να διαδεχθεί τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο των Λύκων το ερχόμενο καλοκαίρι
04/02 @ 16:27
Πολύ μεγάλα νέα για τη Λίβερπουλ, η οποία φημολογείται πως έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Μοχάμεντ Σαλάχ! Ανανεώνουν αμφότεροι τα συμβόλαιά τους, αναμονή για τον Αλεξάντερ Άρνολντ.
BEST OF THEMASPORTS