Χαμός έγινε για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο στις μεγάλες λίγκες με ματσάρες, γκολάρες και παίκτες να ξεχωρίζουν με τις ενέργειές τους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Τζακ Χάρισον | Λιντς
Στην flash-interview που έδωσε αμέσως μετά το ματς, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά. Λογικό, σε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα είχε ένα γκολ από 17 προσπάθειες και κόντρα στην Γουέστ Χαμ το βράδυ της Κυριακής (16/01) επιχείρησε 4 σουτ και έκανε χατ-τρικ. Ηταν το πρώτο της καριέρας του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος σε μια περίοδο που η Λιντς είχε πολλές απουσίες τη βοήθησε να θυμηθεί ότι η θέση της δεν είναι να μάχεται για την παράμονή αλλά να βρίσκεται στο πάνω μισό της Premier League. Εβαλε τρίμπαλο και… Χάρισον μεγάλη νίκη στην ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

 
Φελίπε Κουτίνιο | Αστον Βίλα
«Δεν τον χάλασε πάλι τον Τζέραρντ» έλεγε σίγουρα ο Ελληνας fan της Γιουνάιτεντ μετά το 0-2 από τον Μπρούνο Φερνάντες στο 67’. Και ο Stevie-G έριξε στο ματς τον [επίσης πρώην Red] Φελίπε Κουτίνιο. Αυτό ήταν. Ο Βραζιλιάνος είχε άστρο στο ντεμπούτο του με την Αστον Βίλα καθώς στο 77’ δημιούργησε ανισορροπία και ουσιαστικά έδωσε στον Ράμσεϊ το 1-2. Τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος βρέθηκε σε θέση φορ για να πάρει αυτή τη φορά την ασίστ του Ράμσεϊ και να υπογράψει την ανατροπή. Παικταράς.
 
Αντονίν Μπαράκ | Ελλάς Βερόνα
Πριν δύο χρόνια αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Βερόνα, η οποία έδωσε 11 εκατ. ευρώ στην Ουντινέζε. Και σε καμία περίπτωση δεν τα κλαίει τα λεφτά της. Ο Τσέχος μεσοεπιθετικός, Αντονίν Μπαράκ, ξεχώρισε πέρυσι και φέτος φαίνεται πως κάνει το βήμα παραπάνω. Ο παίκτης που μικρός ήταν τερματοφύλακας ήταν το πιο hot πρόσωπο της αγωνιστικής στην Serie A. Στο εκτός έδρας ματς της Ελλάς με την Σασουόλο, πέτυχε το πρώτο-χατ τρικ της καριέρας του. Εβαλε ένα πέναλτι, μία φορά η μπάλα βρήκε πάνω του και πήγε μέσα και για κερασάκι είχε ένα εκπληκτικό τελείωμα σε τετ-α-τετ με σκάψιμο. Φέτος έφτασε τα 8 γκολ, ενώ έχει και 4 ασίστ έπειτα από 18 αγώνες. Λογικό να ακούγεται το όνομά του.
 
 

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι | Μπάγερν Μονάχου
Οι παρελθοντολάγνοι, ας αλλάξουν συχνότητα. Εχει νευριάσει τόσο πολύ με την Χρυσή Μπάλα ο Λεβαντόβσκι, που τα «πληρώνει» όλα ο Γκερντ Μίλερ. Ο Πολωνός killer πέρυσι έσπασε δύο μεγάλα ρεκόρ του μυθικού Γερμανού, όπως ήταν τα γκολ σε μια σεζόν στην Bundesliga αλλά και τα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος και τώρα πάει για το 3ο και καλύτερο. Ο Lewy στο εκτός έδρας ματς με την Κολονία πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου και έγινε μόλις ο 2ος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου που φτάνει τα 300 τεμάχια στη μεγάλη κατηγορία. Χρειάστηκε 369 ματς για να το καταφέρει και πλέον έχει μπροστά του μόνο έναν στόχο.

 
 


Λούκα Μόντριτς | Ρεάλ Μαδρίτης
«Είναι ακόμα ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, πρέπει να πάρει ξανά την Χρυσή Μπάλα» και πολλά άλλα ωραία. Ο ίδιος λέει ότι απολαμβάνει πολύ ότι μπορεί να παίζει σε τέτοιο επίπεδο σε αυτή την ηλικία. Τι να πεις για αυτή την παικτάρα τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος δύσκολα θα έχει κάποιον hater. Ο Κροάτης το δοκίμασε με την Χετάφε, το έστειλε στο οριζόντιο, με την Βαλένθια, το ίδιο έσπασε το σίδερο και μπάλα παραλίγο να καρφωθεί στο χόρτο. Ε, με την Αθλέτικ το curler πήγε ακριβώς εκεί που ήθελε και άνοιξε το σκορ στον τελικό του Super Cup με την Μπιλμπάο. Τουλάχιστον μέχρι το 2023 θα τον απολαμβάνουμε…

 
 
sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 01:27

«Αυτοκτονία» της Λιντς: Διασύρθηκε από την ΚΠΡ και... ανέβασε στην Premier League τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λιντς συνετρίβη με 4-0 από την ΚΠΡ, χάνοντας έδαφος στη μάχη της ανόδου και επιτρέποντας στη Λέστερ να εξασφαλίσει τη θέση της στην επόμενη Premier League.

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ-ThemaSports
27/04 @ 01:19

Τσίμπησε τον βαθμό και έμεινε ζωντανή για παραμονή στη Ligue 1 η Ναντ

Η Ναντ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, από τη Μονπελιέ και έμεινε στο +4 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας της Ligue 1.

Πέρασε από το Σαν Σεμπαστιάν και ετοιμάζεται για ΣΤΕΨΗ η Ρεάλ Μαδρίτης!-ThemaSports
27/04 @ 00:18

Πέρασε από το Σαν Σεμπαστιάν και ετοιμάζεται για ΣΤΕΨΗ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Με γκολ του Γκιουλέρ στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Σοσιεδάδ εκτός έδρας και έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε-ThemaSports
26/04 @ 23:57

Έκανε βήμα παραμονής με τριάρα η Φροζινόνε

Η Φροζινόνε επικράτησε με 3-0 της Σαλερνιτάνα και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό-ThemaSports
26/04 @ 23:42

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες και πλέον, σημείωσε η Μπόχουμ που επικράτησε 3-2 της Χόφενχαϊμ και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!-ThemaSports
26/04 @ 23:23

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ