Οι δηλώσεις

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγη ώρα μετά τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρη Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος είπε αρκετά για το θέμα διαιτησίας του χθεσινού αγώνα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

«Θα ξεκινήσω ότι όπως και ο αντίπαλος έτσι και εμείς είχε πάρα πολύ καιρό να αγωνιστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, θεωρώ ότι όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι, φαινόταν ότι κάποια πράγματα που γίνονται στις προπονήσει πέρασαν στην ομάδα. Καταφέραμε ένα γκολ, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε άλλο. Λόγω μιας κακής απόφασης του διαιτητή χάσαμε το παιχνίδι».

Για τη διαιτησία: «Χθες η διαιτησία ήταν κάκιστη και του διαιτητή και των βοηθών του. Έχουν καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης δεν υπήρχε φάουλ και στο δεύτερο δεν έπρεπε να δείξει κόρνερ, Δεν έδειξε όσες κάρτες έπρεπε, έδειξε μεγάλη ανοχή στις διαμαρτυρίες που έκαναν οι παίκτες της Ανόρθωσης και δεν έδειξε όσες κίτρινες θα έπρεπε στους παίκτες της Ανόρθωσης.

Είναι πραγματικά φέτος μια κατάσταση ανεξήγητη, φέτος αυτό που έγινε είναι πρωτοφανές. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει σχέδιο ή όχι, αλλά υπάρχει μια συμπεριφορά εις βάρος της ΑΕΛ που είναι τραγική. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στις προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση της ΑΕΛ, από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και από τους προπονητές της ΑΕΛ. Ζητήσαμε συνάντηση από τον κύριο Μάζιτς και δεν πήραμε απάντηση».

Για τους διαλόγους: «Η απόφαση της ΚΟΠ στη γενική συνέλευση ήταν ότι οι διάλογοι πρέπει να δίνονται στις ομάδες. Διαβάσαμε ότι ο κύριος Μάζιτς είπε ότι δεν πρέπει να δίνονται. Πείτε μου τώρα τι πάει καλά δηλαδή; Aυτό που συμβαίνει με τη διαιτησία είναι απαράδεκτο, φτάσαμε να συζητάμε αν είναι οφσάιντ και όχι αν είναι κόρνερ, που κρίθηκε το παιχνίδι. Είναι λίγο οφσάιντ. Η ΑΕΛ είχε ζητήσει ξένους διαιτητές κυρίως στα ντέρμπι, γιατί η ομοσπονδία ήθελε να δώσει χρόνο στους νέους διαιτητές. Κάποιες ομάδες ήθελαν Κύπριους σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε στείλει πολλές επιστολές, ζητήσαμε συνάντηση πριν μήνες στον κύριο Μάζιτς, αλλά δεν αλλάζει τίποτε. Κάποιες φορές λες ότι άστο δεν έπαιξα καλά σήμερα, όντως κάναμε λάθη σαν ΑΕΛ φέτος, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα από κανέναν διαιτητή να κρίνει τους αγώνες.

Τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν καταλαβαίνω που θα πάει αυτή η διαιτησία. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με την Ανόρθωση. Έχει τους στόχους τους δικούς της, δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση. Είναι βαρύ να έχεις αυτά τα πράγματα κάθε τρεις και λίγο μπροστά σου. Δεν είναι εύκολο αυτό το πράγματα. Στα έξι-εφτά παιχνίδια που παίξαμε έχουμε τρομερά παράπονα».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Χθες παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως θεωρώ ότι η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου μας δίνει το δικαίωμα ότι η ομάδα θα ανέβει ακόμη περισσότερο. με τον Εθνικό πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα βγούμε εκτός Τσιρείου μόνο με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας τότε υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα θα χρειαστεί συνδυασμός αποτελεσμάτων, αλλά και να κερδίσουμε εμείς κάποια παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης: 

«Είναι πολλά πράγματα! Δεν μπορώ να αποκλείσω το οτιδήποτε...» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Κάποιοι είναι εκτός για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας»-ThemaSports
24/04 @ 21:27

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Κάποιοι είναι εκτός για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το αγαπημένο του θύμα!-ThemaSports
24/04 @ 19:55

Το αγαπημένο του θύμα!

Ο Γκιόργκι Μίντσεφ σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 17:35

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!-ThemaSports
24/04 @ 13:25

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!

Όπως γράψαμε χθες, ο Πλουτής Αβραάμ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Επιστρέφει ο άνθρωπος, τον οποίο διαδέχθηκε το καλοκαίρι του 2011, ο Νικόλας Λεβέντης.

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού! -ThemaSports
24/04 @ 10:00

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού!

Ο Πάμπος Συμεού, επιστρέφει σε μερικές μέρες στο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ. Είναι θέμα χρόνου η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης…

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ… -ThemaSports
23/04 @ 13:04

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ…

Πριν τρεις μήνες είχε γνωστοποιήσει ο Πλουτής Αβραάμ, στην ηγεσία της διοίκησης Xριστοδουλίδη, την απόφαση του για παραίτηση από το πόστο του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας, με τη λήξη της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ