Οι δηλώσεις του κόουτς

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος προπονητής, Σάββας Δαμιάνου, μίλησε στον Super Sport FM τη Δευτέρα και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά τι είπε για τις δύο ομάδες: 

Για Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και αν και δύσκολα κέρδισε δίκαια. Έβαλε πίεση ψηλά, κράτησε τη μπάλα, ανέβασε τους μπακ και δημιούργησε πολλά προβλήματα και ανισορροπίες στις γραμμές τις Ομόνοιας. Χωρίς να κάνει τις μεγάλες ευκαιρίες, δημιουργούσε προϋποθέσεις. Και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έβαλε δύο γκολ. Δείχνει ικανός για το πρωτάθλημα, πρέπει όμως τα ντέρμπι στο Τσίρειο να τα κερδίζει. Πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που τον διατηρεί ψηλά και του κρατά στα ύψη τη ψυχολογία».

Για Ομόνοια: «Η Ομόνοια του έδωσε δύο εύκολα γκολ κάτι που μας έχει συνηθήσει φέτος. Πέρσι έβγαζε μια εικόνα αυτοπεποίηθησης. Είναι πολλά προβλήματα που συμβαίνουν μαζί και η ομάδα αδικεί τον εαυτό μας. Αν δούμε τα περσινά στατιστικά της, είχε την καλύτερη άμυνα και αυτό που χρειαζόταν ήταν καλύτερη επιθετική βελτίωση. Φέτος όμως έχουν πέσει όλα τα στατιστικά. Εμείς δεν είμαστε μέσα στην ομάδα για να ξέρουμε όμως είναι φανερό πως δεν έγιναν οι ενέργειες που θα έπρεπε για να βελτιωθεί στα σημεία που έπρεπε. Δεν γίνεται να περιμένουμε μόνο από τους νεαρούς και από τον Παπουλή να πάρει στις πλάτες του την ομάδα. Θέλει ενίσχυση η ομάδα και πρέπει άμεσα να βρει βοήθειες. Η Ομόνοια πρέπει να αρχίσει να παίρνει παιχνίδι για να αλλάξει το κλίμα γιατί αν δεν τα καταφέρει ίσως μείνει και εκτός εξάδας».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι ενδεκάδες στο Καρμιώτισσα - Οθέλλος-ThemaSports
24/04 @ 16:25

Οι ενδεκάδες στο Καρμιώτισσα - Οθέλλος

Η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Οθέλλο για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ. Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

LIVE: ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα 2-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
24/04 @ 19:02

LIVE: ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα 2-0 (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Τhemasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

LIVE: Καρμιώτισσα - Οθέλλος 3-6 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)-ThemaSports
24/04 @ 19:06

LIVE: Καρμιώτισσα - Οθέλλος 3-6 (B' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Οθέλλο (18:00) για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ και το Τhemasports θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.

Πετράκης για το «διαζύγιο» με Δόξα, το μέλλον του, τον πρωταθλητή και κυπελλούχο (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)-ThemaSports
24/04 @ 13:39

Πετράκης για το «διαζύγιο» με Δόξα, το μέλλον του, τον πρωταθλητή και κυπελλούχο (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Ελλαδίτης πρώην προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης.

ΕΝΠ: «Να πάψουμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ» (VIDEO) -ThemaSports
24/04 @ 10:20

ΕΝΠ: «Να πάψουμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ» (VIDEO)

«Κακά τα ψέματα τα τελευταία χρόνια γίναμε ομάδα – ασανσέρ. Στόχος είναι να τερμαριστεί αυτό. Εννοείται, ότι θα συνεχίσουμε να δίδουμε ευκαιρίες στους γηγενείς παίχτες. Σύντομα θα αποφασίσουμε για προπονητή».

Πέφτει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Β' γκρουπ με δύο ματς σε «Στ. Κυριακίδης» και «Αλφαμέγα»-ThemaSports
24/04 @ 08:27

Πέφτει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Β' γκρουπ με δύο ματς σε «Στ. Κυριακίδης» και «Αλφαμέγα»

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (24/04) η 11η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ