Οι δηλώσεις

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Γιατρού, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για την εικόνα της Ομόνοιας και τον χθεσινό αγώνα: «Η ομάδα έχασε ακόμη ένα παιχνίδι και μένει ακόμη πιο πολύ πίσω. Είναι δύσκολο να μιλούμε για σενάρια πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Φαίνεται πως το γεγονός πως έμεινε πίσω η ομάδα, δημιουργεί άγχος και δεν είναι τυχαίο πως γίνονται εύκολα λάθη. Δεν άξιζε να χάσει η Ομόνοια χθες, είχαμε κλασικές ευκαιρίες και ίσως αν κάποια έμπαινε να ήταν διαφορετικό».

Το γεγονός πως κάτι απουσιάζει απ’ την ομάδα: «Για να μην πω σε όλα τα παιχνίδια, στα περισσότερα, ήμασταν καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο. Έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Χθες είχαμε 5-6 τελικές και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το εύκολο γκολ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι το πιο χτυπητό. Η επίθεση μας είναι απ’ τις χειρότερες του πρωταθλήματος».

Για το επιθετικό πρόβλημα και αν έπρεπε να γίνει μεταγραφή: «Πέρσι όταν φέραμε τον Τσέποβιτς χωρίς προετοιμασία και χωρίς κάτι, είχε βάλει 10-12 τέρματα. Περιμέναμε πως με την προετοιμασία ο Τσέποβιτς θα ήταν καλύτερος. Έρχομαι όμως στο Γενάρη και λέω πως ο Τσέποβιτς έχει θέματα και πιστεύω πως στις πρώτες μέρες του Γενάρη θα έπρεπε να ενισχυθεί».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Στηρίζω Μπεργκ με τα χίλια. Με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα του αλλά τον στηρίζω. Ναι θα έπρεπε να ενισχυθεί. Δεν ξέρω όμως ποιο είναι το πρόβλημα. Έχει το μπάτζετ και δεν το κάνει ο Μπεργκ. Δεν του δίνει μπάτζετ ο κ. Παπασταύρου; Δεν ξέρουμε και δεν είμαστε κοντά εκεί για να γνωρίζουμε».

Για το γεγονός πως κάποιες ομάδες παρουσιάζονται καλύτερες: «Διαφωνώ πως είναι καλύτερες κάποιες ομάδες. Αν εξαιρέσω την ΑΕΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θεωρώ πως κόντρα στους υπόλοιπους ήμασταν καλύτεροι. Το πρόβλημα για εμένα είναι καθαρά στο εύκολο γκολ».

Για τη δυσκολία δημιουργίας φάσεων: «Χθες βρήκαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες αλλά είχαμε απέναντι μας ένα τερματοφύλακα που δεν τον ξαναείδα ποτέ έτσι. Ήταν πολύ καλός. Απ’ την άλλη ευκαιρίες δεν μας έκανε ο Απόλλωνα. Έγιναν λάθη, παιδαριώδεις λάθη. Είχε τρεις ευκαιρίες ο Απόλλωνας και πέτυχε δυο γκολ. Ουσιαστικά χωρίς φάση τα δέχθηκες. Γι’ αυτό λέω πως το άγχος του ταλαιπωρεί. Η Ομόνοια έχει το καλύτερο υλικό και η προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας πρέπει να χαροποιά όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Έχει το κόστος της όμως αυτό. Κόστος όμως έχει και η Ευρώπη γιατί δεν τον χειριστήκαμε σωστά».

Για τον Τζιωνή: «Θα είναι σοβαρή απώλεια. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα και θα πρέπει να καλύψουμε το κενό»

Για το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα: «Φαίνεται πως το 4-4-2 δεν μας βγαίνει αλλά εντάξει θεωρώ πιο σημαντική την ενίσχυση στην επίθεση».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο-ThemaSports
22/04 @ 19:32

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων! -ThemaSports
22/04 @ 11:54

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων!

Ενημέρωση από την Ομόνοια, για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!-ThemaSports
22/04 @ 09:30

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική και τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ-ThemaSports
22/04 @ 08:23

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ