Πόλυς Χαραλάμπους

Σπάνια ο Τσόρνιγκερ δεν δίδει… ανάγλυφα – στην συνέντευξη τύπου- την εικόνα που έχει η ομάδα του στα 90 λεπτά που προηγήθηκαν…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τούτο έκανε ο Γερμανός τεχνικός και μετά το χθεσινό νικηφόρο ματς με την Ομόνοια, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του δεν έπαιξε τόσο καλά, αλλά τον ικανοποίησε ότι οι ψηλές πιέσεις της ομάδας είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι χιλιοειπωμένο ότι μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τους βαθμούς και σε βραδιές που δεν είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Η επιτυχία πάνω στην περσινή πρωταθλήτρια (έστω κι αν δεν είναι στα καλύτερα της) δεν φτιάχνει μόνο την ψυχολογία των παιχτών, αλλά και του κόσμου.Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα – πριν την αναμέτρηση με τους πράσινους- εμφανίστηκαν σημάδια «αναζωπύρωσης» του κλίματος εσωστρέφειας.

Η ήττα της περασμένης εβδομάδας από την ΑΕΚ, είχε… προσεγγιστεί διαφορετικά από σημαντική μερίδα του κόσμου, λόγω του ότι κυριάρχησε ο απόηχος της υποβολής ένστασης κατά του κύρους του αγώνα από την κυανόλευκη διοίκηση.

Δεν παρουσιάστηκε έτσι από τους υπεύθυνους της ομάδας, αλλά το χθεσινό ήταν ματς «must win» για το συγκρότημα της Λεμεσού…

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ