Πόλυς Χαραλάμπους

Στα… σχοινιά βρίσκεται η Ομόνοια, αφού ζορίζουν τα πράγματα για να καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα με την λήξη της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα πρέπει να είναι σχεδόν αλάνθαστη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια (οι ανταγωνιστές της έχουν περισσότερα) της κανονικής περιόδου, για να μην μείνει εκτός διεκδίκησης ευρωπαικού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος. Οι πιθανότητες να το κάμει μέσω κυπέλλου, είναι λιγότερες, αφού μόνο η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα θα το κερδίσει…

Ασκείται κριτική στον Μπεργκ δικαιολογημένα για το ότι η περσινή πρωταθλήτρια, όχι μόνο έχει δεχθεί 7 ήττες σε 17 αγωνιστικές, αλλά γιατί… ακόμα δεν έκαμε κινήσεις εμβολιασμού, για να προσπαθήσει να διορθώσει (στον βαθμό που γίνεται) τον λανθασμένο σχεδιασμό του περασμένο Καλοκαιριού.

Προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα:

-Είναι «ιδιότροπος» και αναποφάσιστος ο Νορβηγός τεχνικός, γι’ αυτό και ακόμα δεν έχουν… προσλάβει νέο παίχτη, ειδικά για την γραμμή κρούσης που «φωνάζει» εδώ και καιρό, ότι τον έχει άμεση ανάγκη η ομάδα;

-Μήπως ο πρόεδρος Σταύρου Παπασταύρου, δεν του έδωσε ικανοποιητικό κονδύλι για μετεγγραφές;

Πρέπει να ομολογήσουμε πάντως, ότι ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας, δείχνει να είναι λίγο… εκτός κάδρου επικαιρότητας, τους τελευταίους δυο και πλέον μήνες.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια, ήταν στις 5 Νοεμβρίου όταν παρέθεσε συνέντευξη τύπου και εξήγησε μεταξύ άλλων, πως και δεν έγινε το deal με τον Τζον Χριστοδούλου.

Για να είμαστε ωστόσο ειλικρινείς, κατά τα 3,5 χρόνια που ανέλαβε την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας ο «Αμερικάνος», δεν εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο στα μήντια…

Tον περασμένο Μάιο, δικαιολογημένα σχεδόν οι πάντες, έπλεξαν το εγκώμιο του προέδρου των πρασίνων, για το ότι μετέτρεψε την ομάδα από «ζητιάνα», ξανά σε Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου! 

Ωστόσο, πάντοτε το ψάρι βρωμάει από την κεφαλή. Τώρα, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική του, για το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή του Cyprus ληγκ.

Υ.Γ. Οι οπαδοί της Ομόνοιας, έχουν κάθε δικαίωμα να ασκούν κριτική στον Παπασταύρου, τώρα που η ομάδα τους δεν πάει καλά. Όμως, αυτά που λένε μερικοί, περί «τσιγκουνιάς» που τον χαρακτηρίζει, είναι όμως λίγο υπερβολικά.

Αν ήταν τέτοιος, δεν νομίζουμε ότι θα έμπαινε καν στην διαδικασία το Καλοκαίρι του ’18, να αγοράσει ένα προβληματικό «μαγαζί», όπως ήταν η λαοφιλής ομάδας της Λευκωσίας. Δεν ήταν και η πιο εύκολη «επιχείριση» να προσπαθήσει να το αναστηλώσει...

Πόλυς Χαραλάμπους 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ