Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Παπαδόπουλος», ενάντια στην Ανόρθωση, για την 17η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Απ' την αρχή του παιχνιδιού είχαμε βάλει σαν στόχο να μην γυρίσουμε πίσω και να διεκδικήσουμε πράγματα. Μέχρι την αλλαγή του Μεντόγεβιτς ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας απείλησε χωρίς όμως να κάνει ιδιαίτερα πράγματα. Η αντίδραση μας μετά το γκολ ήταν η καλύτερη που είχαμε έως τώρα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια παρόλο που κάναμε λάθη. Λάθη πάντα θα γίνονται στα παιχνίδια. Κάποια πράγματα που συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν ακριβώς και για τους δύο το ίδιο. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας».
Για τις μεταγραφές: «Πρέπει να ενσωματωθούν ακόμα περισσότερο τα παιδιά διότι εκτός του Μέγερι, οι άλλοι έκαναν μόνο μία ή δύο προπονήσεις. Στη συνέχεια θα είναι καλύτεροι».
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 17:27
Στην ΑΕΛ είναι στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή.
13/05 @ 14:26
Το όνομα του Blagoja Milevski είναι στους υπψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ
13/05 @ 18:18
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Αναφέρθηκε στους Χρύση Μιχαήλ και Μάριο Νεοφύτου πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και όταν σκόραραν εναντίον της ομάδας.
13/05 @ 17:54
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο και στον κάλαθο που του ήρθε στο κεφάλι.
13/05 @ 17:25
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά στη περίεργη φάση με τον διαιτητή Ελισσαίο και τι ακολούθησε.
13/05 @ 13:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε σε μια ιστορία με την Πέτρα Όρλοβιτς την οποία την τραυμάτισε ο σκύλος της στο μάτι, ωστόσο το μυαλό του Παλάλα πήγε κάπου άλλου.
BEST OF THEMASPORTS