Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ήταν το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι στο 2022 και ήταν σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το αξίζαμε παρόλο που δεν πετύχαμε και τα πιο θεαματικά γκολ. Το ένα προήλθε από πίεση και αυτό μου αρέσει. Ήταν πολύ σημαντική και η υποστήριξη των οπαδών μας πριν το παιχνίδι, αφού μας έδωσε την έξτρα ώθηση. Παίξαμε με ένταση, όχι όπως σε άλλα παιχνίδια, αλλά αναλύσαμε τα ντέρμπι του Α΄ γύρου και θέλουμε, εκτός από το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίρνουμε και αποτελέσματα.

Η Ομόνοια είναι τοπ ομάδα, εν ενεργεία πρωταθλήτρια, αλλά βρήκαμε καλή ισορροπία με την μπάλα και χωρίς την μπάλα και δεν επιτρέψαμε πολλά τρανζίσιον στους χαρισματικούς παίκτες της. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης, μαζί με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα μας.

Θα δούμε τώρα τον τραυματισμό του Αλεσαμί, διότι ο Χαμάς είναι τιμωρημένος με την Πάφο και τον χρειαζόμαστε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θέλω να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες για να έχουμε δυνατό πάγκο. Περιμένω τον Πίττα, ο Ντιγκινί ήταν απόψε στον πάγκο. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από τον κορωνοϊό, αλλά στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα σταθερή.

Έχω μάθει ότι στην Κύπρο η σχέση με την αλήθεια, δεν είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά τώρα μιλάμε για μία πανδημία και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει. Και αν μετατραπεί απλά σε ένα "παιχνίδι" του πως τα καταφέρνεις καλύτερα από άλλους συλλόγους, τότε έχουμε ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο πρόβλημα. Είναι κάτι που επηρεάζει όλο τον πλανήτη και δεν πρέπει να το μετατρέπουμε σε "παιχνίδι" του ποιος είναι ο πιο έξυπνος στην αποφυγή να έχει έξω παίκτες λόγω πανδημίας. Ξαναλέω, δεν είναι παιχνίδι και ελπίζω οι Αρχές να το τακτοποιήσουν».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Κοιτάζουμε για έναν κεντρικό αμυντικό και για έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή, ίσως στην θέση "10" ή στα φτερά. Ψάχνουμε παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και όχι για να είναι ο 23ος-24ος παίκτης του ρόστερ».

Για το αν θα εγγραφεί στο ρόστερ ο Ποντικός: «Θα δούμε, κοιτάζουμε και για εναλλακτικές λύσεις, δεν ξέρουμε αν θα εγγραφεί».

Για το ματς με την Πάφο: «Είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, έκαναν και κάποιες κινήσεις και ειδικά με τον παίκτη από τη Γερμανία».

Για το αν τους βάζει πίεση ο κόσμος που φώναξε "Απόλλων Θρύλος Πρωτάθλημα": «Είναι το ίδιο. Σε κάθε παιχνίδι τα δίνουμε όλα για να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, όλες οι ομάδες είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσεις. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο:

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!-ThemaSports
19/04 @ 21:58

Απόλλων: Οι δύο που δύσκολα επιβιώνουν!

Μίχαλ Κρμέντσικ και Βαλεντίν Κοστάκε διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ-ThemaSports
19/04 @ 18:55

ΚΙΡΖΗΣ / ΑΠΟΦΑΣΗ

Αποτυχημένη η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά.

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ