Η «αλλοίωση» του χαρακτήρα της προηγούμενης δεκαετίας…
Το ότι ο Απόλλωνας έφτιαξε περισσότερες φάσεις από την ΑΕΚ, όντας άτυχος σε κάποιες καθαρές ευκαιρίες (όπως στην φάση του διπλού δοκαριού), αποτέλεσε γεγονός που εκτίμησε ο κόσμος του.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κάνσας Σίτι μετά τις πολύ καλές του παρουσίες με το τριφύλλι.
Παρόλα αυτά, η μετακίνηση του στην ομάδα της άλλης άκρης του Ατλαντικού, που αγωνίζεται στο MLS, αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολη, καθώς, οι Αμερικανοί δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» των πρασίνων.
Ο Τζιωνής τη φετινή σεζόν μετρά 23 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ και αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία, τότε σίγουρα, ακόμα περισσότερες ομάδες θα «κτυπήσουν» την πόρτα της Ομόνοιας για τον 20χρονο.