Ο Απόλλωνας υποδέχεται την Κυριακή (16/01, 19:00) την Ομόνοια στην 17η αγωνιστική σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες για να ανέβουν στους 32 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν την απόσταση από την τριάδα στους δύο βαθμούς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεν υπολογίζει στους Ντζουμ, Μαλεκκίδη και Πίττα, ενώ επιστρέφουν οι Κολ, Νταμπό, Β.Γιοβάνοβιτς και έχει στη διάθεση του ποδοσφαιριστές πιο έτοιμους για να βοηθήσουν στο σημαντικό ματς του Τσιρείου. Ο Γερμανός τεχνικός προετοίμασε την ομάδα για το ματς με την Ομόνοια και κατέστρωσε το πλάνο του που αναμένεται ότι θα έχει αλλαγές. Σπόλιαριτς, Νόγιοκ και Χάμπος διεκδικούν θέση στη μεσαία γραμμή.
Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στην Ομόνοια όσο αφορά τις διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, με τους Μιξ και Γκόμεθ να είναι οι επικρατέστεροι για τις θέσεις του άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Κακουλλής στην 11άδα συυνθέτοντας επιθετικό δίδυμο με τον Τσέποβιτς. Κάθε επόμενο ματς για την Ομόνοια αποκτά μεγάλη σημασία λόγω των βαθμολογικών δεδομένων, ενώ η αξία κάθε νίκης σε ματς με ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία είναι... τεράστια.
Το ματς που θα ρίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής αναμένεται ότι θα προσελκύσει αρκετά μεγάλο αριθμό φιλάθλων υπό τις περιστάσεις, με τους φιλοξενοούμενους να έχουν ήδη ανακοινώσει sold out.
Όπως αναμενόταν, η Εθνική μας ομάδα κέρδισε σήμερα (12/10) το Σαν Μαρίνο (0-4) στο στάδιο «Σεραβάλε» και έκλεισε με νίκη τις εκτός έδρας υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση για το Mundial του 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 15:37
Ο κύριος Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για τις ομάδες της Αμμοχώστου, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα και στις δυσκολίες που περνούν.
11/10 @ 10:04
Τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o παλαίμαχος άσος, Γιώργος Μερκής.
09/10 @ 14:45
Ο προπονητής, Κώστας Σακκάς, φιλοξενήθηκε στoν Supersport 104.
09/10 @ 14:16
Η σελίδα transfermarkt καταγράφει την αγοραστική αξία των κυπριακών ομάδων, με την Πάφο να παραμένει στην κορυφή.
09/10 @ 10:54
Δηλώσεις τον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το αποψινο ματς της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο τη Βοσνία και για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
08/10 @ 15:47
Oι Vana Alves (Άρης), Zlatan Alomerovic (ΑΕΚ) και Gabriel Pereira (ΑΠΟΕΛ), θα παραλάβουν τα βραβεία Stoiximan Top Save 3ης, 4ης & 5ης αγωνιστικής αντίστοιχα, του Cyprus League by Stoiximan 2025/26!
BEST OF THEMASPORTS