Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο προπονητής του Ονήσιλου, Μιχάλης Μάρκου, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα α' κατηγορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για την ανατροπή επί της Καρμιώτισσας στο χθεσινό παιχνίδι με 4-3: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, και οι δυο προπονητές προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, και λόγω του κοβιντ είχαμε κάποιες απουσίες, κάποια παιδιά επέστρεφαν, ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες, κάναμε προπόνηση 10-12 παιδία, αρχίσαν να επιστρέφουν. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι το ευχαριστηθήκαμε, στο πρώτο ημίχρονο η καρμιβτησσα ήταν καλύτερη από εμάς, δίκαια ήταν μπροστά με 3-1, κάναμε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, τα παιδία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πήραμε μια ανατροπή αλλά δεν τελείωσε κάτι, είναι και ο επαναληπτικός την επόμενη Τετάρτη, η νίκη μας δίνει ελπίδες για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Έπαιξε και το νέο απόκτημα ο Λίμα, έδειξε πολύ καλά σημεία, όπως και ο Καλαΐντζης μας έδωσαν πάρα πολλές λύσεις, ο τρόπος που ήρθε η νίκη μας δίνει καλή ψυχολογία για το Σάββατο. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στο κύπελο, είμαστε μέσα στους στόχους στο πρωτάθλημα, είχαμε κάποια θέματα αλλά ο θεσμός του κυπέλου είναι ευκαιρία να ακουστούν και οι παίχτες. Δεν τελείωσε κάτι είναι και ο επαναληπτικός, η Καρμιώτισσα είναι πολύ καλή ομάδα, δίκαια βρίσκεται ψιλά και ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η άνοδος».

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας: «Ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 5 ετών, ήρθαν ομάδες ιστορικά πρώτης κατηγορίας, αυτές οι ομάδες ανέβασαν το επίπεδο, αναγκάστηκαν να ενισχυθούν και οι υπόλοιπες ομάδες με ποιοτικούς παίχτες, δίνεται ευκαιρία από ομάδες πρώτης κατηγορίας να δώσουν παίχτες με υποσχετική, πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα είναι πολύ ψηλό επίπεδο και για αυτό βελτιωνόμαστε όλοι μας».

Για την Α’ κατηγορία: «Βλέπουμε ότι η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας μαζί με τον Άρη να διεκδικούν το πρωτάθλημα ανεβαίνει η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ ενδιαφέρον μέχρι και τα πλέι-οφ και εκεί είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, είναι δύσκολο και με τον κορωνοΐό, είναι αμφίρροπα όλα, αλλά ξεχωρίζω την ΑΕΚ τον Απόλλωνα και τον Άρη. Η μεταγραφική περίοδος είναι σημαντική, για το πως θα ενισχυθούν οι ομάδες, δεν είναι εύκολη η περίοδος Ιανουαρίου, είναι κρίσιμη επιλογή από τις ομάδες και σε ποια κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές».

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ