Themasports

O AΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερτ Έσελινκ από την ΠΑΕΕΚ, όμως δεν σταματά εκεί, με τον Ζοάο Πέδρο να είναι έτοιμος να περάσει το κατώφλι του «Αρχαγγέλου».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πορτογάλος δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των γαλαζοκιτρίνων και φυσικά, είναι επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Ο Κύπριος κόουτς ξέρει... «απ' έξω και ανακατωτά» τον 35χρονο, πλέον, αμυντικό, από την κοινή τους πορεία στον Απόλλωνα, και παρατηρώντας κάποιος τα... στατιστικά του Σωφρόνη Αυγουστή, ο Ζοάο Πέδρο, είναι ο αγαπημένος του παίκτης!

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι ο 44χρονος τεχνικός, απ' όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε σε Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, που εργάζεται τώρα, χρησιμοποίησε και συνεργάστηκε πιο πολύ με τον Πορτογάλο. 

Συγκεκριμένα, για 5 σεζόν, από τη σεζόν 2016/17 έως και τη χρονιά 2020/21, όλες στους κυανόλευκους της Λεμεσού οι δύο τους είχαν κοινή θητεία και ο Σωφρόνης εμπιστευόταν πιο πολύ απ' όλους τον Πέδρο. 

Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας, στις 5 χρονιές που ήταν υπό τις οδηγίες του Αυγουστή, κατέγραψε 142 συμμετοχές σε πέντε διοργανώσεις. Σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, προκριματικούς Γιουρόπα Λιγκ, ομίλους της δεύτερης της τάξης διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, αλλά και σε Σούπερ Καπ. 

Μάλιστα, σε αυτές τις 142 παρουσίες, ο Πέδρο σκόραρε έξι φορές, ενώ έδωσε ασίστ ακόμα 37! Μαζί πανηγύρισαν δύο τίτλους. Το κύπελλο της σεζόν 2016/17, αλλά και το Σούπερ Καπ της επόμενης χρονιάς, 2017/18. 

Πλέον, ο Πορτογάλος «σμίγει» ξανά με τον Σωφρόνη Αυγουστή και ελπίζουν να έχουν ανάλογη ή και καλύτερη συνεργασία και με τίτλους, αλλά αυτή τη φορά, με τα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ. 

Δείτε φωτογραφία:

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ