Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νιγηριανός επιθετικός, Μπράουν Ιντέγε, εδώ και μερικά 24ωρα έχει μείνει ελεύθερος και είναι στο ψάξιμο νέας ομάδας.
Ο 33χρονος (10-10-1988) ποδοσφαιριστής δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, όπου ήταν από το καλοκαίρι του 2020 στην Goztepe και έτσι ξεκίνησε κινήσεις για να βρει νέα ομάδα.
Οι πληροφορίες του
Themasports.com φέρουν τον παίκτη ήδη να το ψάχνει για Κύπρο (είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το ρεπορτάζ μεγάλων Κυπριακών ομάδων), και μάλιστα όπως έχουμε μάθει έχει προταθεί στην Ανόρθωση, αλλά δεν απασχολεί τους ιθύνοντες του προγραμματισμού της «Κυρίας» η περίπτωση του.
Από τη στιγμή που ο Ιντέγε είναι ελεύθερος και ήδη προτάθηκε στην Ανόρθωση, δεν αποκλείεται να απασχολήσει άλλες Κυπριακές ομάδες η περίπτωση του.
Σημειώνουμε ότι ο Ιντέγε έχει πέρασμα από τα γήπεδα της Ελλάδας, μιας και αγωνίστηκε από το 2015 ως το 2017 στον Ολυμπιακό, ενώ η σεζόν 2019-2020 τον βρήκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου είχε βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΛ στον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είχε αγωνιστεί και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στη ρεβάνς στο «ΑΕΚ Αρένα».
Εκτός λίστας ο αρχηγός των πρωταθλητών;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS