Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της PrimeTel, μετά το τέλος της εξ αναβολής αναμέτρησης του τριφυλλιού κόντρα στην ΑΕΛ, στο ΓΣΠ, για την πρώτη αγωνιστική.
Οι τοποθετήσεις του:
«Πρέπει να ματώσεις στο γήπεδο για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Πιο υψηλός ο βαθμός δυσκολίας φέτος σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με χαρακτήρα ομάδας που θέλει να μείνει στη διεκδίκηση των στόχων της. Μπορεί να μην ήρθε το γρήγορο γκολ, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και πιέσαμε».
Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει τους περισσότερους αγώνες από κάθε άλλη ενδεχομένως. Έχει συνηθίσει η ομάδα να παίζει σε αυτό το ρυθμό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Χριστούγεννα θα κάνουμε στο γήπεδο για προπόνηση και μετά στο ξενοδοχείο».
Για τις μεταγραφές: «Το πλάνο υπάρχει. Δεν θέλουμε να το δημοσιοποιήσουμε, ούτε να αναφέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες».
Η Εθνική θα παίξει με το Ισραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ, ενώ γνωρίζει και το μονοπάτι που θα χρειαστεί να ακολουθήσει εφόσον συνεχίσει στα νοκ-άουτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS