Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε για τα παράπονα του Απόλλωνα για την διαιτησία.Αναλυτικά:
«Είπαμε να μιλήσουμε για το ματς και δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε. Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μιλούν για την διαιτησία. Το θεωρείο που τους δώσαμε πρέπει να έβλεπε προς άλλη κατεύθυνση. Πήραμε μια απάντηση από τον προπονητή τους. Είπε ότι δεν ήταν περήφανος για το πως έπαιξε. Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα που κατάφερε να πάρει κέρδος. Μια μομφή που μπορεί να πει κάποιος για την διαιτησία που δεν είναι ουσιώδης είναι ότι επέτρεπε να βλέπουμε για ένα κόρνερ να κάνουν ένα λεπτό μέχρι να το εκτελέσουν.
Μας ενοχλεί να προσπαθούν να πουν κάτι για να ακούσουν οι οπαδοί τους. Εμείς βλέπαμε τη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας και περιμέναμε αν είναι κόκκινη. Να είναι καλά ο κύριος Τσόρνιγκερ που φέρνει έναν νέο αέρα και απάντησε».
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.