Ακολουθήστε μας στο Google news
Για άλλη μια αγωνιστική οι Πειραιώτες του Αριέλ Ιμπαγάσα «σκόνταψαν» μένοντας στην ισοπαλία, αυτήν τη φορά απέναντι στον ψυχωμένο και φορμαρισμένο Απόλλωνα Πόντου (0-0) που είχε σε κέφια τον Ούρλιχ Ενομό. Τρία δοκάρια για τον Ολυμπιακό Β΄ στο παιχνίδι.
Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο Καυτανζόγλειο Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακός Β΄ για την 9η αγωνιστική της Super League 2.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα υποτονικός και μόνον ο Ολυμπιακός κατάφερε να απειλήσει. Αλλά και αυτό άργησε πολύ να συμβεί.
Στο 39ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη φάση του αγώνα, με τον Σουρλή να επωφελείται από την αλλαγή πορείας της μπάλας και να βρίσκεται σε θέση βολής στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον Πίτκα να αποκρούει με τα πόδια! Ακολούθησε στο 44' η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λιάτσο, με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα.
Αυτό ήταν το ένα από τα τρία δοκάρια του Ολυμπιακού, με δύο οριζόντια να ακολουθούν στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, με τον χρόνο να κυλά ο Απόλλων είχε ισορροπήσει εντελώς από άποψη ρυθμού και ευκαιριών, με τον δραστήριο Εννομό να αποτελεί τον πυλώνα των επιθετικών πρωτοβουλιών για τους γηπεδούχους, που είχαν μόλις τέσσερις αλλαγές στον πάγκο τους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ενομό έβγαλε ωραία σε θέση για σουτ τον Δαλιανόπουλο στο 55', που αστόχησε παρότι βρήκε γεμάτα τη μπάλα, έπειτα ο Σουντουρά απείλησε στο 77' με τρομερό μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Ενομό έστειλε συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Καλογέρη που αστόχησε εμφατικά.
Και αφού σε καμία περίπτωση οι 22 ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να παραβιάσουν τις δύο εστίες, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, στο «φτωχό» 0-0.
Για τον Απόλλωνα ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι όπου κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, συγκεντρώνοντας τέσσερις βαθμούς, ενώ για τον Ολυμπιακό Β΄ η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία (και δεύτερο 0-0 στο Καυτανζόγλειο μετά και από το ματς με τον Ηρακλή), που μεγαλώνει την απόσταση της ομάδας του Ιμπαγάσα από την κορυφή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Παπαϊωάννου (62' Ζαχαράκης), Πάτι, Αμαραντίδης, Φράγκος, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενομό, Μπαργκάν (90'+3' Δεινόπαπας).
Ολυμπιακός Β΄ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Νίκολιτς, Κίνκουε, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Ντό, Λιάτσος (69' Κωστή), Κίτσος, Σουρλής, Βοΐλης.
Πηγή: sdna.gr
Δελτίο Τύπου από την εταιρεία IC Markets για το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS