Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ώρα 14:30 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» το παιχνίδι ΑΕΖ-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.
Εντούτοις, ελέω προβλήματος (ένιωσε μικροενοχλήσεις) που προέκυψε στην Α΄ Βοηθό Διαιτητή, Δώρα Μυριανθέα, μην μπορώντας να κάνει σωστά τη δουλειά της, έπρεπε ν' αντικατασταθεί.
Μετά από διεργασίες που έγιναν βρέθηκε η λύση, αντικαταστάθηκε, με το παιχνίδι να καθυστερεί να ξεκινά για περίπου 15 λεπτά.
Για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ έμεινε μακριά από τη νίκη και πλέον νιώθει «καυτή» την ανάσα του Απόλλωνα, ο οποίος τον πλησίασε στους δύο πόντους!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/02 @ 09:45
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου στις δηλώσεις της στο Τρίτο του ΡΙΚ αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Αρένα.
03/02 @ 09:09
Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου μίλησε στο Τρίτο του ΡΙΚ με αφορμή τα επεισόδια στην Αρένα μετά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ.
03/02 @ 08:18
Γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΑΕΛ που διεξήχθη χθες Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο γήπεδο ΑΕΚ Αρένα.
01/02 @ 15:50
Στην εκπομπή Ball Boyz της Cablenet θα φιλοξενηθεί ο ΠανίκοςΞιούρουππας, σε ένα επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 2/2 στις 21:30.
21/01 @ 12:15
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ball Bοyz της Cablenet ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Αναφέρθηκε στον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή ζητώντας και την φανέλα του.
20/01 @ 11:30
Η ΚΟΠ γνωστοποίησε σήμερα τη θλιβερή είδηση για το θάνατο του πρώην Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σοφούλη Στυλιανού, με τις ομάδες μας να στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα...
BEST OF THEMASPORTS